Brilliance Duguláselhárító 1 l

Brilliance Duguláselhárító 1 l
Értékelés 5.00 az 5-ből, 12 értékelés alapján
(12 vásárlói értékelés)

1 525 Ft (1 201 Ft+áfa)

Készleten

Cikkszám: D1 Kategóriák: ,

Dugulások megelőzésére
Dugulások megszűntetésére
Zsírtalanító hatás
A termék ára a termékdíjat is tartalmazza!
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Duguláselhárító 1 l termékről 12 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  istvancsullog

  Tökéletes! Az első használatkor a korábban más vegyszerekkel végzett sikertelen kísérletekkel szemben a zuhany eldugult lefolyója egy csapásra feladta a “Brilliance”-való kűzdelmét.

 2. Értékelés: 5 / 5

  tjhalister

  Nagyon sok problémát okozott a fürdőkád és a fürdőszobai lefolyó, mikor megvettem a lakást 5 éve, pumpálom, próbáltam más lefolyótisztítókat: granulátumot, folyékonyat….semmi.
  Először használtam., s rögtön csodás vízcsobogást hallottam a csatornából.
  Soha nem volt még olyan, hogy fennakadás nélkül lemenjen a víz!

 3. Értékelés: 5 / 5

  Andrea

  Tényleg működik,végre egy hatékony szer.

 4. Értékelés: 5 / 5

  G. Andrea

  A lefolyótisztítót folyamatosan használom és bevált.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Brigi

  Imádom, ez az egyetlen, ami tényleg segített, amikor baj volt a lefolyóval…

 6. Értékelés: 5 / 5

  G. Brigitta

  Ez a legjobb, amit eddig használtam.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Andi

  Az egyetlen olyan duguláselhárító a piacon, ami hatásos. Azt hiszem ezzel mindent leírtam.

 8. Értékelés: 5 / 5

  B. Katalin

  Már sok-sok évvel ezelőtt ajánlották nekem a folyékony lefolyótisztítót. Nagy siker volt, néhányszor vásároltam is. Most direkt rákerestem az interneten és örömmel láttam mennyi más termék is van. A lefolyótisztító nagyon jó, szuper és valóban teszi a dolgát.

 9. Értékelés: 5 / 5

  Deák Zsuzsa

  A fürdőszobai lefolyónk állandóan el volt dugulva, mivel a tizenéves lányaimnak és nekem is derékig érő hajunk van. Évek óta nem tudtam megoldani ezt a problémát, bármit is próbáltam, 1 1 héten belül újra kellett használnom, és még így sem volt tökéletes. Az interneten keresgélve találtam meg a Brilliance duguláselhárítót, gondoltam kipróbálom. Ár érték arányban kiváló termék, mivel megdöbbentem, hogy már az első használta után simán lefolyt a víz. Csak ajánlani tudom! 1 flakon akár 20 – 30 alkalomra is elegendő lesz annyira hatékony.

 10. Értékelés: 5 / 5

  Gyömrői Zsolt

  Mindig is utáltam takarítani, mosogatni, aminek aztán az lett az eredménye, hogy mikor rászántam magamat, akkora volt a kosz, hogy ráment az egész napom, mire eltüntettem. Nem is beszélve a konyhai lefolyóról, ahova mindenféle zsíros maradék is bekerült. Kész rémálom volt kitakarítani. Csak úgy tudtam megoldani, hogy szétszedtem és kézzel tisztítottam ki. Undorító volt. Aztán elegem lett és szétnéztem az interneten, hogy milyen, a boltban kaphatónál erősebb lefolyótisztító létezik. Így találtam rá a Brilliance lefolyótisztítóra.Csak annyit mondok: azóta sem takarítok többet, viszont már nem kell szétszedni a csapot. Sosem hittem volna, hogy ez ilyen egyszerű és gyors lesz. Imádom, mert egyszeri használat után is tökéletes munkát végez.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Duguláselhárítót lefolyórendszerek dugulásának elhárítására jelentkező fogyasztói igények kielégítésére fejlesztettük ki. Megszünteti az ételmaradék, zsír, szappan, haj által okozott dugulásokat. Ezenkívül teljesen zsírtalanítja a csővezetéket, késleltetve a dugulások kialakulását. Ne alkalmazza WC-ben szilárd dugulások esetén, valamint horganyra és alumíniumra!

Használati utasítás

Dugulás esetén:

Öntsön a lefolyóba 2 dl duguláselhárítót. Ezután a rendszert ne használja 20 perc–2 óra hosszán át! A türelmi idő letelte után töltsön a vegyszer után minél több meleg vizet!

Karbantartás, megelőzés céljából:

Öntsön a lefolyóba igénybevételétől függően hetente vagy havonta maximum 1 dl duguláselhárítót. Ezután a rendszert ne használja 20 perc – 2 óra hosszán át! A hatásidő letelte után töltsön a vegyszer után minél több meleg vizet!

Összetevők: <50% Nátrium-hidroxid

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Fertőtlenítőszerek vírusok elleni hatása közérthetően

Mit jelent az, hogy egy fertőtlenítőszer virucid? Azt jelenti, hogy egy erre a célra kifejlesztett szabvány szerint vírusölő hatással rendelkezik a készítmény, tiszta és/vagy piszkos körülmények között. Amikor azt olvassuk, hogy tiszta körülmények esetén hatásos egy...

bővebben
0