Vess véget az egész napos fritőz tisztításnak

Vess véget az egész napos fritőz tisztításnak

Mindenki, aki nagyüzemi konyhán dolgozik, egyszer már biztosan találkozott a fritőz tisztítás problémájával. Ki ne sikálta volna hosszú percekig a vastagon letapadt zsiradékot, az odaégett ételmaradékokat. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok kár keletkezhet az edényekben a nem megfelelő anyagok használata miatt. A dörzsölés és kapargatás az edények felületét megsértheti. Nagy gondossággal kell eljárnunk az fritőz tisztításánál. Alapkövetelmény, hogy minden használat után az olajat lecseréljük és kitisztítsuk a készüléket. Ennek elhanyagolása az idő múlásával egyre inkább tisztíthatatlanná teszi a fritőzt. Emellett a jogszabály is kötelezi a vendéglátóipari egységek,  nagyüzemi konyhák eszközeinek szabályos tisztítására.
(tovább…)

read more
Megújult a Tisztítószer.hu webáruháza

Megújult a Tisztítószer.hu webáruháza

A Brilliance 25 éves sikerének titka az, hogy már a kezdetektől fogva odafigyeltünk ügyfeleink igényeire. Ezért döntöttünk úgy, hogy vásárlóink elvárásaira támaszkodva elkészítünk egy új webáruházat, ami még egyszerűbbé teszi az online tisztítószer vásárlást. (tovább…)

read more
Spórold meg a szerelőt, használj hatékonyabb duguláselhárítót

Spórold meg a szerelőt, használj hatékonyabb duguláselhárítót

A lefolyók ugyan semmilyen esztétikai jelentőséggel nem bírnak, karbantartásuk és tisztításuk mégis épp olyan fontos, mint a lakás többi részének ápolgatása. Sőt, elhanyagolásuk könnyen meg is bosszulhatja magát, hiszen egy csöpögő, eldugult lefolyó könnyen eredményezhet víztócsákat otthonunkban, nem beszélve a koszos, szennyezett víz és az ezzel járó vízkövesedés, penészedés megjelenéséről.

Duguláselhárítás szerelő és csőgörény nélkül

Mégis, a legtisztább otthonokban is könnyedén előfordulhat a dugulás. Idővel elég lehet, ha a vacsora utáni mosogatás során a lefolyóba került ételmaradékok elakadnak, vagy épp a fésülködés, hajvágás során a mosdókagylóba hulló hajszálak összegyűlnek.

lefolyótisztítás természetesen azt is jelentheti, hogy darabjaira szedjük lefolyónkat és megpróbáljuk az összes csőből és tubusból eltávolítani a lerakódásokat. Ha viszont nem akarunk szerelvényszerelőkké változni, egyszerűbb megoldás lehet a csőgörény használata, melyet a lefolyóba dugva szétszedés nélkül is kisikálhatjuk (többé-kevésbé) a csövek belsejét, de jellemzően ez is hosszadalmas és fárasztó megoldás.

A Brilliance termékcsalád azonban egy sokkal könnyebb és kényelmesebb lefolyótisztító módszert nyújthat nekünk, a Brilliance duguláselhárító formájában. 

Sokan pénzkidobásnak tartják a lefolyótisztító szereket, egész egyszerűen azért, mert azt tapasztalták, hogy szinte hatástalanok probléma esetén. Ez valóban így van, ám a Brilliance duguláselhárító ipari elvárásokhoz készült, azaz ereje és hatékonysága sokszorosan felülmúlja az egyszerű bolti termékekét. 

Dugulás esetén mindössze annyi a dolgunk, hogy a lefolyóba öntjük a megfelelő mennyiséget, majd megvárjuk a hatásidő leteltét. Ez karbantartás során 20 perc, míg komolyabb elzáródás esetén akár két óra, vagy egy egész éjszaka is lehet, amely után fontos, hogy melegvízzel mossuk át a rendszert. 

Duguláselhárítás után figyeljünk a megelőzésre is

A termék tökéletesen alkalmas az ételmaradékok, haj, szappan, zsír által keletkezett dugulások megszüntetésére. Szilárd dugulások esetén, például a felújítás során a lefolyóba került törmelék, viszont nem alkalmazhatók!

A Brilliance Duguláselhárítót  ugyanakkor dugulások kialakulásának megelőzésére is remekül használhatjuk. Karbantartás esetén – a lefolyó igénybevételétől függően – hetente vagy havonta használjuk a termékeket – ilyenkor persze kisebb mennyiségben. A rendszeres használat során a már lerakódott, de még dugulást nem okozó szennyeződésektől is megszabadulhatunk, valamint zsírtalaníthatjuk vezetékeinket is.

read more
Serpenyő aljának tisztítása és fertőtlenítése

Serpenyő aljának tisztítása és fertőtlenítése

A serpenyő aljának tisztán tartása nem egyszerű feladat. A vastag zsírréteg, a rátapad szennyeződések letakarítása időigényes és kellemetlen munkafolyamat. Az erős súrolás, fertőtlenítés károsíthatja a serpenyő anyagát, így hamar elhasználódik. Kíméletes, de mégis erős fertőtlenítő, zsíroldó hatású terméket ajánlunk figyelmedbe.

(tovább…)

read more
INOX tűzhely tisztítása és fertőtlenítése

INOX tűzhely tisztítása és fertőtlenítése

Talán már első látásra beleszerettél, hiszen a rozsdamentes acél, közismertebb nevén INOX tűzhelyek valóban gyönyörűen csillognak a kiállítótermekben, ám sokan nem tudják, hogy a szépség később nagyon is sokat követel. Legalábbis akkor, ha nem a megfelelő módon tisztítod meg az INOX tűzhely felületét, amelyen akár néhány órával a takarítás után is újra feltűnhetnek a szennyeződések vagy akár csak az ujjlenyomatok is. Szerencsére ma már léteznek olyan hatékony megoldások, amelyekkel nem csak villámgyorsan tudod eltávolítani a koszt, hanem tartósan selyemfényűvé varázsolhatod a tűzhelyet!

(tovább…)

read more
Kés tisztítása és fertőtlenítése

Kés tisztítása és fertőtlenítése

A nagyipari konyhákban, vendéglátóipari egységekben naponta használt késeken rengeteg szennyeződés gyűlik össze. Nem könnyű úgy tisztán tartani, fertőtleníteni ezeket az eszközöket, hogy ne károsítanánk a felületüket, élüket. Mégis ahhoz, hogy konyhák megfeleljenek a szigorú higiéniai követelményeknek, megfelelő hatású tisztítószereket kell használnunk. Ehhez ajánlunk egy kiváló terméket, mely amellett, hogy hatékonyan tisztítja a felületeket, még kézkímélő hatású is.

(tovább…)

read more
Zománcozott edények tisztítása és fertőtlenítése

Zománcozott edények tisztítása és fertőtlenítése

Melyik nagyüzemi konyha, vendéglátóipari egység dolgozója ne ismerné a napi takarítással járó macerát. Az edények higiénikus tisztántartása nem egyszerű feladat, sokszor rengeteg időt elvesz például a zománcozott edények teljes lesúrolása. Az edény oldalára tapadt szennyeződések, az aljára ráégett zsírréteg bosszantóan sok munkát adhat a munkatársaknak. Cégünk olyan tisztító és fertőtlenítő szuperkoncentrátumokat készít, melyekkel gyerekjáték lesz az edények tisztítása.

(tovább…)

read more
Válts környezetbarát mosószerre, és kerüld el a méreganyagokat

Válts környezetbarát mosószerre, és kerüld el a méreganyagokat

Te is szelektíven gyűjtöd a szemetet, és a vásárlás során mindig gondosan ügyelsz arra, hogy csak olyan termékeket vigyél haza, amelyek nem terhelik a szükségesnél jobban a környezetet? Ám ha valódi zöld szemlélettel bírsz, akkor nem szabad megfeledkezned azokról a termékekről sem (mosószerek, tisztítószerek), amelyekről sokan még ma is úgy hiszik, hogy mindenképpen telítve kell hogy legyenek mérgező vegyi anyagokkal.

(tovább…)

read more
Milyen a legjobb mosószer? – szerintünk vegyszermentes, tartós, de nem tolakodó illatú

Milyen a legjobb mosószer? – szerintünk vegyszermentes, tartós, de nem tolakodó illatú

A legtöbb háziasszony pontosan tisztában van vele, hogy hiába a figyelem, egyes ruhák hajlamosak nagyon gyorsan, akár 5-10 mosás után elveszíteni eredeti színüket. Ez természetesen lehet a színezés hibája is, mert ha a színek nincsenek megfelelően fixálva a szövetben, akár még a tiszta víz is kimoshatja belőle. A kifakulás gyorsaságát ugyanakkor a mosószer által tartalmazott vegyszerek erőssége is befolyásolja, egyes agresszív összetevők például felgyorsítják ennek ütemét.

(tovább…)

read more
Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful