Sütő tisztítás szuper hatékonyan

Sütő tisztítás szuper hatékonyan

Folyton zsíros, olajos marad a sütő? Ráég a szennyeződés? Kész kínszenvedés az odaégett zsírt és egyéb ételmaradékot eltüntetni a rácsról?

Segítünk, hogy ne kelljen többet órákat töltened a kapargatással.

Ha már kész a baj, tedd ezt:

  1. Végezz egy könnyítő előtisztítást. Forró vízzel és egy dörzsis szivaccsal vagy strapabíró ronggyal töröld át a sütőt. Így a könnyen eltávolítható szennyeződést már el is tüntetted!
  2. Vesd be a kifejezetten odaégett, olajos szennyeződések eltávolítására kifejlesztett Brilliance üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot! Pár mozdulattal, szórófejes flakonnal vidd fel a 1:5 arányban felhígított tisztítószert
  3. Ezek után következhet a hatásidő, várjál nagyjából 5 percet, hagy dolgozzon helyetted a zsíroldó.
  4. Amennyiben szükséges még egy kefével vagy ronggyal mozgasd át a befújt felületet.
  5. Majd következhet az öblítés: bő vízzel mosd le a felületet. Érdemes egy jó nedvszívó rongyot berakni öblítés előtt a sütő aljába. Jó ötlet lehet egy szórófejes flakonba tiszta vizet rakni és azzal alaposan átfújni a felületet. Amikor már nem habzik nem marad a felületen szermaradvány.

 

Figyelem: Használj gumikesztyűt, hogy ne forrázd le a kezed, illetve így a zsíroldó erős hatását sem a bőrödön fogja kifejteni hatását!

+1: ha a grillrácsot is szeretnéd izzadtságos munka nélkül szép újjá varázsolni, olvas el “Zsíroldás extra gyorsan: grillrács tisztítása” című cikkünket, ahol tisztítási tanácsokat olvashatod.

Miért válaszd a Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot?

Ez a tisztítószer olyan erős (töménységéből fakadóan), hogy vendéglátóhelyek számára is hatékony, de otthonodban is jó szolgálatot tesz majd. Azonban gyerekek elől alaposan zárd el és mindig a szennyeződés makacsságának függvényében higítsd.  

Erre tökéletesen alkalmas a szórófejes, higítós flakon, mellyel pár könnyű spricceléssel megvagy a munka nagyjával. Hihetetlen, ugye?

A hígítás mértéke sütő tisztítása esetén: Erősen, többszörösen leégett ételmaradékot, zsírt leoldásához 1:5 hígítási arányban használd. A könnyebb szennyeződéseket, kormot 1:20-1:200 arányban felhígított tisztítószerrel tüntetheted el végleg.

Nézd meg a tisztításról készült videónkat is, amiben láthatod, hogyan használd a zsíroldót: Grillrács tisztítása

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0