Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogó tisztító granulátum 880gramm

Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogó tisztító granulátum 880gramm
Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

3 273 Ft (2 577 Ft+áfa)

Készleten

Cikkszám: ILZSTG088 Kategóriák: ,

Erős zsíroldó hatású
Nem porzik, mert granulátum
Gyorsan hat
Eltávolítja az összes nem szilárd dugulást
Higítás: felhasználásra előkészített
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogó tisztító granulátum 880gramm termékről 3 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Csaba

  Valóban a leírásnak megfelelően jó és erős tisztítószer. Lakásban vékony lefolyókhoz óvatosan kell használni, mert a műanyag szifont kikezdi, ha nem tud kellő képpen lefolyni a keletkező forró vegyszeres víz. Nagyobb átmérőjű csöveknél felmar minden üledéket, viszont nem szabad sokáig hagyni a vezetékben, mert megeszi a tömítéseket. Jól hallhatóan pezseg, erős gázképződés mellett. Amint ezt nem hallani, le kell öblíteni a rendszert.

 2. Értékelés: 5 / 5

  V.Éva

  Már többször szét kellett szednünk a pincében a konyhából levezető csövet. Ismét kezdett eldugulni, gondoltam kipróbálom. Még csak egyszer használtuk, de már szenzációs a javulás. Nem jön vissza a mosogatószer habja a középső gyümölcsmosónál a mosogató kagylóban, sokkal könnyebben elfolyik a víz, pedig már kezdett teljesen eldugulni a rendszer.

 3. Értékelés: 5 / 5

  S-F. Dorottya

  Meggyőző volt a leírása és az ár érték aránya. Remélem beválik 😉

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátum megfelelő adagolás mellett, 20°C-os vízzel, 3 percen belül 82°C-ra melegíti a dugulás előtt a vizet. A reakció során nem csak hőfejlődés de mozgási energia is keletkezik, aminek hatására a legmakacsabb (nem szilárd) dugulást is maximum 12 percen belül megoldja, a csővezetékeket, zsírfogókat zsírtalanítja. Reakciótermékei nem okoznak robbanást vagy tüzet!

Alaptisztítás, csővezetékekhez:

A cső átmérőjéhez képest adagoljon, centiméterenként 0,2kg-ot, colonként 0,5kg.

Élelmiszeripar:

Élelmiszer feldolgozó, csomagoló üzemekben és a nagykonyhákon adjon 1-5kg Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátumot a zsírfogóba és az érintett lefolyókba. Egyéb ipari lefolyóknál használjon 0,5-1kg mennyiséget.

Csatorna tisztításhoz:

Adagolás alapvetően 5kg Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátum. Nagyobb dugulás esetén 10, akár 20kg. A mennyiségeket fokozatosan emelje vagy adagolja újra, ha a dugulás nem szűnt még meg. A hirtelen sok lefolyótisztító használata heves reakciót okozhat. Használat közben jól szellőztetett legyen a helyiség!

Kiszerelés: 6*880gramm/zsugor

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Fertőtlenítőszerek vírusok elleni hatása közérthetően

Mit jelent az, hogy egy fertőtlenítőszer virucid? Azt jelenti, hogy egy erre a célra kifejlesztett szabvány szerint vírusölő hatással rendelkezik a készítmény, tiszta és/vagy piszkos körülmények között. Amikor azt olvassuk, hogy tiszta körülmények esetén hatásos egy...

bővebben
0