Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum csomagajánlat

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2 888 Ft (2 274 Ft+áfa)

Készleten

Cikkszám: ÜTSZK1 ÜTSZK075-HF Kategóriák: ,

Hideg és meleg zsíroldó
Tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
Hígítás: 1:5 – 1:100
Használat közben nincsen kellemetlen szaga


Mit tartalmaz a csomag?
Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1l + Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrtáum hígító flakon (üres)

A flakon segítségével könnyedén be tudja hígítani a tisztítószert.

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)
Miért kerül ennyibe egy flakon?

Évek óta akciós áron vásárolod a bolti zsíroldó szereket, és azt gondolod jó üzletet kötöttél? Pedig meglehet, hogy csak rengeteg pénzt dobtál ki az ablakon - feleslegesen!

Nem hiszed? Akkor számoljunk utána!

Egy jobb minőségű 750 ml-es bolti termékért körülbelül 800-1000 forintot fizetsz, míg a Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum ára 2.452 Ft, a hozzá tartozó hígítós flakoné (melyre mindenképpen szükséged lesz) pedig 436 Ft.

Ne feledd azonban a legfontosabbat: a bolti terméket már hígítva viszed haza, a szuperkoncentrátum viszont tömény szer, melyet te magad hígítasz szükségszerűen. Ha betartod az ajánlott minimum hígítási arányt (1:5), akkor egyetlen 1 literes szuperkoncentrátumból nyolcszor töltheted fel teljesen a 750 ml-es flakont! Ráadásul a következő vásárlásnál már csak a szuperkoncentrátumot kell megrendelned, azaz 750 ml minőségi zsíroldóért mindössze 307 forintot fizetsz!

Kiszállási díjaink

Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!

Mikor érkezik meg a csomag?

Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.

Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.

Használati utasítás tűzhely,sütőlap tisztításra

Tűzhely, sütőlap tisztításra:
Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban.
Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig!).
Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban.
Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!

Felmosásra:
Nagyon zsíros felületekre: 1:20-100, kevésbé zsíros felületre: 1:100-200 hígításban.
Minden esetben bő vízzel öblítse a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal is mosson fel!

Összetevők: 25-50% Nátrium-hidroxid, 10-20% Alkil-poliglükozid, 1-5% Dodecilbenzolszulfon sav.

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum csomagajánlat termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Tóth László

    Már többször rendeltünk, mert egyszerűen nem tudjuk elképzelni a háztartást a zsíroldó nélkül. Nincs szaga és valóban működik. 5 perc alatt szinte új állapota varázsoljuk vele a kerámialapos főzőlapot.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Termékhez kapcsolódó blogbejegyzéseink

Tizenkét évnyi zsírt és kormot gyűrt le a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum!

Minden háziasszonynak megvan a maga kedvenc serpenyője, melyeket természetesen éttermekben és egyéb vendéglátóipari egységekben is előszeretettel alkalmaznak.. A sok éven át tartó használat ugyanakkor hajlamos nyomot hagyni ezeken a termékeken is, és tapasztalataink azt mutatják, hogy a sokszorosan odaégett, régóta használt tepsik és edények azok, amelyeknél a bolti tisztítószerek már látványosan feladják a harcot. Épp ezért örömmel fogadtuk, mikor egy ügyfelünk azzal keresett meg, kíváncsiságból leteszteli, vajon mire képes a Brilliance Üzemi Zsíroldó  Szuperkoncentrátuma kedvenc, több mint egy évtizede használt serpenyőjén

bővebben

Most vége az odaégett zsírnak és a sokáig tartó vakargatásnak!

Ugye Te is tapasztaltad már, hogy létezik az a fajta makacs zsíros, lerakódott kosz, aminek láttán egy hatalmas sóhaj a válasz. Ilyenkor általában az jut eszünkbe, hogy biztosan rengeteg idő lesz, mire levakargatjuk, feláztatjuk, és végre tiszta lesz. Többnyire el is halasztjuk a megoldást, mert a rutin takarításba már nem fér be.

bővebben
Product added successful
0