Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1 l

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1 l
Értékelés 5.00 az 5-ből, 8 értékelés alapján
(8 vásárlói értékelés)

3 021 Ft (2 379 Ft+áfa)

Készleten

Cikkszám: ÜTSZK1 Kategóriák: , , Címke:

Hideg és meleg zsíroldó
Tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
Hígítás: 1:5 – 1:100
Használat közben nincsen kellemetlen szaga
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1 l termékről 8 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  szigetvari70

  Ma kaptam meg a zsíroldó koncentrátumot. Azonnal ki is próbáltam. Ez egy ” csodaszer”? Köszönöm szépen.

 2. Értékelés: 5 / 5

  N. Zsolt

  Ipari minőségű terméket kerestem, nem pedig agyonreklámozott csodaszert. A vezetőség névvel, arccal szerepel a bemutatkozásban. Hazai.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Lukács Tamás

  Maximálisan elégedett vagyok vele. Az ipari szén minőségűre égett valamit 1 éjszakás áztatás után nyom nélkül leszedte a tűzzománcozott edénytartó rácsról. A sarkokban kellett kissé utántörölni szivaccsal.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Mariann

  Mert nagyon megvagyok vele elégedve. Az üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumnak használat közben nincs kellemetlen szaga.

 5. Értékelés: 5 / 5

  T. Gitta

  Az interneten csupa jót hallottam róla, főleg, hogy nálunk a vendéglátásban nem elég egy sima háztartási tisztítószer…

 6. Értékelés: 5 / 5

  Nagyné Ács Monika

  Ennél jobb zsíroldót még nem láttam! Szagtalan, és hatékony! 1:5 hígitásban gond nélkül leszedte a ráégett zsíros trutyit. Nagyon jó ötlet a lábost felmelegíteni, így nem kell súrolni sem. Az egyik lábosnál kétszer tettem rá és az eredmény tökéletes lett. A gumikesztyű használata viszont fontos, mert még az ujjlenyomatot is eltünteti a bőrről 🙂 !

 7. Értékelés: 5 / 5

  Gabi

  Szuper a termék. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket, sőt! Súrolás nélkül, szinte csak letörölni kell, úgy távolítja el, a régebben odaégett szennyeződéseket is! Nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon megérte az árát.

 8. Értékelés: 5 / 5

  Éva

  Szuper a termék és még a több éves odaégett zsírokat is le tudom vele szedni. Ez egy kiváló termék ár-érték arányban.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.

Használati utasítás:

Tűzhely, sütőlap tisztításra:

 • Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig!).
 • Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!

Felmosásra:

 • Nagyon zsíros felületekre: 1:20-100, kevésbé zsíros felületre: 1:100-200 hígításban. Minden esetben bő vízzel öblítse a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal is mosson fel!

Összetevők: 25-50% Nátrium-hidroxid, 10-20% Alkil-poliglükozid, 1-5% Dodecilbenzolszulfon sav.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Hogyan és mivel fertőtlenítsünk az edzőteremben?

A május 4-i rendelet értelmében újra elkezdhetnek kinyitni az edzőtermek Magyarországon, ám szigorú szabályokat kell betartani mind az üzemeltetésnek, mind a kondizni vágyóknak mindannyiuk egészségének megőrzése érdekében. Az első és legfontosabb a folyamatos...

bővebben

Valóban a kézfertőtlenítő szárítja ki a bőrt?

Folyamatos probléma az, főleg a téli és tavaszi hónapokban, hogy kezünk könnyen kiszárad - mostanában pedig, mikor fokozott figyelmet fordítunk a rendszeres kézmosásra és kézfertőtlenítésre, erre a problémára nagyobb figyelem szegeződik. A kozmetikaipar is...

bővebben
0