Nem mindegy milyen szórófejet használok a zsíroldóhoz? Az egészségem múlhat rajta?!

Nem mindegy milyen szórófejet használok a zsíroldóhoz? Az egészségem múlhat rajta?!

Az egyik kedves vevőnk felkapta a fejét, amikor olvasta cikkünket azzal kapcsolatban, hogy miért baj, ha büdös a zsíroldó.

A cikk itt olvasható: https://tisztitoszer.hu/blog/miert-baj-ha-budos-a-zsiroldo/

Szerencsére jelezte ezt nekünk, így ki tudtuk deríteni, hogy mi történt. Azt írta, hogy vizes törölközővel védekeznek a zsíroldó fullasztó szaga miatt.

Hamar ki is derült, hogy nem a mi hígítós flakonunkat használják a habosítós szórófejjel, hanem egy csak porlasztásra alkalmas szórófejet, ami a régebben vásárolt zsíroldós flakonon volt. Érthető, hogy első ránézésre jó megoldás, hogy egy régebbi flakont újra hasznosítunk, ám a kép egy kicsit árnyaltabb ennél.

Amikor a cikket írtam nem is gondoltam bele, hogy igen, simán előfordulhat, hogy amennyiben nem helyezünk elegendő hangsúlyt arra, hogy a mi hígítós flakonunk és szórófeje miben különbözik más gyártók csomagolásától akkor abból félreértések lehetnek.

A fontos különbség egy hagyományos és egy habosítós szórófej között

A hagyományos, porlasztós szórófej a felszívott folyadékot nagyon finom cseppek formájában bocsátja ki, így ködöt képez a levegőben és ezért a felhasználó közvetlenül inhalálja a zsíroldót. Ez azért is veszélyes, mert a zsíroldók általában lúgosak és így maró hatásúak. Én nem erről írtam, mert azt hittem a mi flakonunkkal fogják a vevőink használni a zsíroldójukat. Arról írtam, ha oldószert tartalmaz a zsíroldó, akkor annak milyen hatásai vannak az egészségre, mindegy, hogy milyen szórófejjel használják azt. A mi zsíroldónkat, amennyiben habosítós szórófejjel fújják a felületre, akkor nem fog káros hatást kifejteni a felhasználó szervezetése. Természetesen a gumikesztyű így is elengedhetetlen, de gondolom erre már nagyon nem kell kitérnem.

Tehát az alábbi hígítós flakont melegen tudom ajánlani a zsíroldónkhoz, hogy ne kelljen belélegezni használat közben a tisztítószert.

A hígítós flakonunk előnyei:
1. Habosító szórófejjel van ellátva
2. Gyerekzáras a szórófej
3. A flakonon lévő mércézés könnyíti a hígítást
4. Címkét is adunk hozzá, így minden kötelező elem, úgy mint veszélyességi besorolás, tárolás, használati utasítás a és figyelmeztető mondatok is megtalálhatók rajta.

Egy esetleges ellenőrzéskor nagyon ciki tud lenni a filccel vagy sehogyan sem jelölt tisztítószeres flakon, arról nem is beszélve, hogy akár életveszélyes is lehet címkézetlen flakonba vegyszereket tölteni.

Válassz termékeink mellé hígítós flakont is!

Kattints a képre és tekintsd meg közelebről is hígítós flakonunkat!

Írta:
Nagy Antal

 

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0