Odaégett zsíros tepsi tisztítása extra gyorsan!

Odaégett zsíros tepsi tisztítása extra gyorsan!

Vendéglátóhelyeken, éttermekben mindennapos kihívás az odaégett zsíros edények, tepsik tisztítása. Neked is eleged van az állandó vakargatásból, áztatásból, és abból, hogy rengeteg pénzt, illetve energiádat veszi el? Szeretnél gyorsabb megoldást találni a zsíroldásra  ?

Akkor jó helyen jársz! Hagyd másra a véget nem érő vakargatást, és inkább használd a Brilliance© Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot, amivel bármilyen csúnyán leégett tepsit tökéletesen tisztává varázsolhatsz 10 percen belül!

Egy flakon Brilliance© Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum      bruttó 2290 Ft, amiből 6 liter kiváló minőségű zsíroldót keverhetsz ki. Ez azt jenti, hogy arányaiban számolva 1 db 750 ml-es ZSÍROLDÓ    brutális erővel mindössze bruttó 286 Ft! 

A Brilliance© Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot  hígítós flakonban  1:5 arányban hígítottuk, és szórófej segítségével a tepsibe permeteztük. Megvártuk az előírt hatóidőt, letöröltük, vízzel leöblítettük, és a tepsit újra használhattuk!

A Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum hatékony, gyors, és gazdaságos megoldás!

Mire használhatod a zsíroldó szuperkoncentrátumot?

– Hideg és meleg zsíroldó
– Tűzhelyek, elszívók, tepsik, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
– Hígítás: 1:5 – 1:100

Rendelj hígítós flakont is: ÜZEMI ZSÍROLDÓ SZUPERKONCENTRÁTUM HÍGÍTÓ FLAKON SZÓRÓFEJJEL 750ML 

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot , mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. 

Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél. 

Használati utasítás a zsíroldó szuperkoncentrátumhoz

Tűzhely, sütőlap  tisztításra: Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig!).

Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban.

Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval  öblítse le a lúgmaradványokat!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful