Akril kád tisztítása

Akril kád tisztítása

A megfelelő termékcsalád az akril kád tisztításához a Vízkőoldó és tisztítószer Szupkoncentrátum, koncentrátum és 750 ml-es felhasználásra kész termékünk.

Akril kád tisztítása egyszerűen

Az akril egy speciális anyag, ami könnyű, mégis erős és tartós. Kiváló hőtartó képességgel rendelkezik, tisztítása sem bonyolult.

Egy dologra kell figyelni az akril kád tisztításánál: ne használj dörzsis szivacsos és súrolószert, szemcséket tartalmazó tisztítószert. A szemcsék ugyanis megsértik a kád felületét. Folyékony vagy gél állagú tisztítószerrel érdemes az akril kádat tisztítani.

Termékeink közül Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátumot ajánljuk, ami kifejezetten a vizes helyiségek tisztítására készült. Kiválóan alkalmas akril (fürdőkád) és krómozott felületek (csaptelep) vízkőtelenítésére és tisztítására. A habosítós szórófej segítségével könnyedén lehet megtisztítani a felületet.

Vastag lerakódások eltávolítására hígítatlanul vagy 1:2 hígításban használd.
Akril kád általános tisztítására (amennyiben rendszeresen elvégzed a tisztítást) 1:5 arányban.

válaszd a csomagajánlatot amiben van egy szórófejes flakon és egy szuperkoncentrátum is, ami azért jó, mert kevesebb CO2 kibocsátás mellett kevesebb müanyag csomagolás kerül felhasználásra.

 

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0