Brilliance Szőnyegtisztító (habzó) 1 l

Szőnyegtisztító
Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

1 989 Ft (1 566 Ft+áfa)

Készleten

Kézi szőnyegtisztításra
Szárazhabos technológia
Hígítás: 1:10-1:200
A termék ára a termékdíjat is tartalmazza!
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Szőnyegtisztító (habzó) 1 l termékről 3 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  János Rácz

  Már használtam más Brillance terméket.Teljes mértékben elégedett voltam, ezért gondoltam a szőnyegtisztítót is kipróbálom! Nem csalódtam, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Anita

  Letisztult, egyszerű megjelenésű a csomagolás, hatékonya termék, amit a vásárlói értékelés is megerősít; az árak pedig megfelelő.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Katalin

  Kaptam egy ismerőstől vìzkőoldó tisztítószert, amivel gyönyörű lett a fürdőszoba. Gondoltam kipróbálom a többi terméket is. A Szőnyegtisztító használata egyszerű és ne lepődjetek meg a sok hab látványától. Először furcsáltam, hogy mennyi hab lesz belőle, de utána feleszméltem, hogy a leírás alapján 12-14 liter habot képződik pár perc alatt. Érdemes kipróbálni, mielőtt beadnánk a szőnyeget szőnyegtisztítóba.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Szőnyegtisztító habzó változatát kimondottan kézi tisztításra dolgoztuk ki, illetve ha nagyon makacs foltokat kell kitisztítani, gépi takarítás közben. Szárazhabos technológia: ennek az eljárásnak az az előnye, hogy a szőnyeg nem nedvesedik át, ezért hamar megszárad. Továbbá az eszközök is igen egyszerűek és az eljárás könnyen, kis gyakorlással elsajátítható. Csupán egy 16 literes vödör és egy hosszúnyelű kefére van szükség. Nem fontos, hogy a kefe erős szőrű legyen, mert nem a dörzsölő hatással tisztítjuk meg a szőnyeget, hanem vegyileg megkötjük a szennyeződéseket és a rövid száradási idő után, porszívóval kiszívatjuk. Ehhez annyit kell tenni, hogy a Brilliance® Szőnyegtisztító habzó változatát 1:10-es hígításban a 0,75 literes Brilliance® hígítós flakonban összekeverjük vízzel és a vödörbe öntjük, majd a kefe segítségével 12-14 liter habot képzünk. Ez nem tévedés, ennyi hab lesz belőle egy perc alatt. Akkor jó, ha kemény a hab. Ezután a habot a kefe segítségével a szőnyegre felvisszük és laza mozdulatokkal bedolgozzuk a szálak közé, amíg a hab el nem tűnik. Ezt addig ismételjük, amíg az egész felülettel nem végzünk. Amennyiben a vödörben a hab összeesne, azt újra felverjük. Ezzel a módszerrel 15 m² szőnyegfelületet lehet megtisztítani, csupán 0,75 liter 1:10-es hígítású Brilliance® Szőnyegtisztítóval.

Használati utasítás

Száraz habos technológiával: 15 m² -ként: 0,75 liter 1:10-ben hígítva.

Kézi tisztítás esetén, szokásos módon: Szennyezettségtől függően: 1:100-1:200 hígításban.

Folttisztításhoz: 1:20 hgításban.

Összetevők: <20 Dodecil-benzolszulfonsav nátriumsó, <10% Na-alkiletoxiszulfát, <15% 1-Methoxi-2- propanol, <5% Trinátrium foszfát.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Professzionális WC tisztítás és fertőtlenítés!

Tisztítás és fertőtlenítés a Brilliance® Klóros Tisztítószer Szuperkoncentrátum  használatával Vannak bizonyos helyiségek, ahol hatékony tisztításra és fertőtlenítésre van szükség egyidejűleg. Ilyenkor érdemes, sőt ajánlott a klórt tartalmazó tisztítószert használni....

bővebben

Műgyanta tisztítása

A műgyanta padló jelentősége nagyon nagy. Ma már egy modern raktárat nehezen lehet elképzelni műgyanta bevonat nélkül, de intézményekben, irodákban és lassan az otthonokban is elterjed. Nagy előnye, hogy időtálló, fuga azaz hézagmentes burkolat érhető el vele, így...

bővebben
0