Vevő kérdez: INOX sütő tisztítása szakszerűen és biztonságosan

Vevő kérdez: INOX sütő tisztítása szakszerűen és biztonságosan

Vevő kérdése:
“Érdekelne, hogy a Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum használható-e otthoni inox tűzhely tisztítására? Vagy, ha nem, akkor mit ajánlanak rá? Először zsírtalanítani kellene a felületet, mielőtt ápolnám.”

Szakemberünk válaszol:
Amennyiben megfelelően van hígítva a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum és a tűzhely valóban INOX, akkor baja nem lehet. Létezik olyan is, hogy INOX-nak tűnő festékkel van lefestve, főként az oldal és előlapokat szokták így színezni. Ebben az esetben ezekre a felületekre nem ajánlunk semmilyen tisztítószert mert leszedheti a festéket is.

1. lépés: Zsíroldás

Tehát a következő csomagot ajánlom Önnek ehhez: https://tisztitoszer.hu/termek/brilliance-uzemi-zsiroldo-szuperkoncentratum-csomagajanlat/
1:5-ben kell hígítani a terméket, a hígítós flakon segítségével. A hígítós flakon mércével van ellátva, hogy könnyedén be lehessen hígítani a tisztítószert. Utána vissza kell tekerni a habosító szórófejet, ezt így alkalmazva nem kerül zsíroldó permet a levegőbe illetve nem lesz büdös használat közben a zsíroldó!

2. lépés: Öblítés

Ezt követően alapos vizes öblítés szükséges

3. lépés: Ápolás

Ezek után a Brilliance Felületápoló és tisztítószerrel érdemes bekenni a felületet, majd egy kis idő elteltével papírtörlővel áttörölni: https://tisztitoszer.hu/termek/brilliance-feluletapolo-es-tisztitoszer-05l/

Korábbi cikkeinkben is hasznos információkat találhat!

INOX tűzhely tisztítása és fertőtlenítése

Inox felületek tisztítása

 

Főzőlap tisztítása – milyen típusú főzőlapot mivel és hogyan tisztítsunk?

 

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0