Válts környezetbarát mosószerre, és kerüld el a méreganyagokat

Válts környezetbarát mosószerre, és kerüld el a méreganyagokat

Te is szelektíven gyűjtöd a szemetet, és a vásárlás során mindig gondosan ügyelsz arra, hogy csak olyan termékeket vigyél haza, amelyek nem terhelik a szükségesnél jobban a környezetet? Ám ha valódi zöld szemlélettel bírsz, akkor nem szabad megfeledkezned azokról a termékekről sem (mosószerek, tisztítószerek), amelyekről sokan még ma is úgy hiszik, hogy mindenképpen telítve kell hogy legyenek mérgező vegyi anyagokkal.

Tény, az utóbbi évtizedekben megszülető mosószer márkák mellett sokáig nem volt olyan valós alternatíva, ami szem előtt tartotta a környezetvédelmet, miközben mégis magas hatékonyságot biztosított. Sokan ezért úgy gondolták és gondolják a mai napig, hogy vagy olyan terméket választanak, ami a zöld szemléletet tükrözi, vagy olyat, ami tényleg képes eltüntetni a beszáradt sárfoltot a nadrágból.

Nagy hatékonyságú környezetbarát mosószer

Mi a Brilliance-nél már hosszú évek óta figyelünk arra, hogy olyan tisztítószereket gyártsunk, amelyek teljes mértékben kielégítik az ipari felhasználók igényeit, mégsem terhelik feleslegesen a környezetet. Ennek köszönhető, hogy még a nem bio kategóriájú tisztítószereink is – már 30 nap alatt – 80-90%-ban lebomlanak.

Később ennél is többet akartunk: létre akartunk hozni egy kompromisszummentes, azaz hatékony, de 100%-ban környezetbarát terméket, ami egyáltalán nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat. A végeredmény a BioBrill mosószer és öblítő egyben, ami kizárólag természetes anyagokból épül fel, és felhasználása után maximálisan lebomlik.

Hatékonyságát pedig jól példázza, hogy bevezetését követően gyorsan népszerű termék lett a pelenkák mosásához, ahol mindkét jellemzője fontos: nem kerülnek méreganyagok a pelusba, de képes egyetlen mosással is kitisztítani őket.

Mosószer allergia ellen, kiemelkedő színmegtartó hatással

Különösen ajánljuk a Biobrillt azoknak, akik gyakran tapasztalják, hogy bőrükön allergiás kiütések, ekcéma jelenik meg a mosószer vagy az öblítő miatt. Mivel a mosószerek és öblítők kémiai maradványai megtapadnak a textil szálain, könnyen lehet, hogy a kiütések az erre adott allergiás reakciók. Hiszen ruháink egész nap elfedik átlagosan testünk 80%-át és a természetes kipárolgás és dörzsölődés folytán a mérgek bőrünkkel érintkeznek a nap minden pillanatában. A Biobrill azonban kizárólag természetes anyagokat tartalmaz,  99,9%-ban mentes a kőolajszármazékoktól, ezért még egyetlen vásárlónk sem jelezte, hogy bármilyen bőrreakciót okozott volna. Beszámoltak viszont a mosószer kiemelkedő színmegtartó hatásáról, ami a szennylebegtető hatásmechanizmuson alapul: ez garantálja, hogy a szennyeződések a mosóvízben lebegjenek, és ne kerülhessenek vissza mosás közben a ruhára. 

Amennyiben szeretnéd elkerülni, hogy olyan vegyszerek érintkezzenek a bőröddel, amelyek allergiás reakciót okoznak és a zöld szemlélet is fontos számodra, akkor válaszd a kellemes, de nem tolakodó illatú BioBrill mosószert és öblítőt egyben, és oszd meg róla tapasztalataidat másokkal is!

  • Akció!

    BioBrill mosószer és öblítő egyben 3l

    Értékelés: 5.00 / 5
    6 982 Ft 4 539 Ft (3 574 Ft+áfa)
    Kosárba rakom

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0