Irodatakarítás pillanatok alatt

Irodatakarítás pillanatok alatt

A tiszta iroda nem csak a hatékony munkavégzés alapköve, hanem kollégáidban és ügyfeleidben is sokkal jobb benyomást keltesz, amikor annyira csillog-villog minden bútor, hogy szinte újnak tűnnek. Ezért szeretnék most mutatni neked pár tippet és tisztítószert, amikkel – ha heti rendszerességgel, mindig figyeltek az alapvető tisztaságra – akár pillanatok alatt tisztává varázsolható az iroda.

Íróasztal tisztítása, felületápolás

A Brilliance Gyorsfertőtlenítővel bármilyen bútor, asztal felülete letisztítható (ami szilárd és vízálló), és az üveg sem lesz foltos tőle. A Brilliance Felületápoló- és Tisztítószerrel pedig még a festett, lakkozott bútorfelületet is le lehet tisztítani és ápolni – a mi nagy tárgyalóasztalunk is 16 éve ezzel van tisztítva, és annyira újnak tűnik, hogy már több vendégünk is megjegyezte ezt.

 

Padlótisztítás, felmosás az irodában

Alapvetően a száraz feltörlés híve vagyok. Olyan mopot kell venni, ami összeszedi a koszt, így elegendő felporszívózni, majd szárazon feltörölni a padlót. Ha olyan nagy forgalmú a felület, amit mindenképp fel kell mosni, akkor a Brilliance Alkoholos Felmosót ajánlom – ez a tisztítószer illatos is, kellemes tud lenni, amikor belép az ember az irodába. Jól tisztít, nem lesz csíkos a padló, nem lehet elrontani a hígítását sem, hiszen direkt így van kitalálva. Ezen kívül pedig flash (villám) habja van – habzik, de ez a hab pikk-pakk eltűnik, ezért nem lesz csíkos a felület.

Fugatisztítás

Röviden: vízkőoldó és tisztítószerrel befújjuk a fugát, végigmegyünk rajta egy (bérelt) gőzölős géppel, és így szépen ki lehet tisztítani a csempék között is. A fugatisztításról itt bővebben tudsz olvasni.

Szőnyegtisztítás

Mikor szőnyegtisztításról beszélünk, nem mindegy, hogy milyen típusú szőnyegről van szó. A szőnyegtípusok tisztításáról itt olvashatsz bővebben.

WC és zuhanyzó takarítása, fertőtlenítése és vízkőoldás

A WC-ben több tisztító- és fertőtlenítőszer is szóba jöhet:

Üveg felületek és ablaktisztítás

A Brilliance Ablaktisztító szuperkoncentrátum egy nagyon hasznos tisztítószer, mert kevés csomagolás felhasználásával hatékony tisztítószert kapunk. 1:5-ben behígitjuk a szuperkoncentrátumot és szépen meg lehet tisztítani vele az üveg felületeket anélkül, hogy csíkosak maradnának.

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0