Hol és hogyan használd a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátumot?

Hol és hogyan használd a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátumot?

A klórral való tisztítás és fertőtlenítés megosztó téma: valaki esküszik a klór hatékonyságára, valaki pedig egyenesen ódzkodik tőle, és alternatív megoldást keres helyette. Az igazság viszont az, hogy a Brilliance® Klóros tisztítószer az egyik legsokoldalúbb fertőtlenítő- és tisztítószer, hiszen három feladatot is elláthat: általános takarításra, fertőtlenítésre és fehérítésre is alkalmazható, függően a hígítástól, hőmérséklettől és a felhasználás módjától. Minden esetben csupán egy dologra kell figyelned: a hatásidők letelte után alapos tiszta vizes öblítéssel távolítsd el a szer maradványait a felületekről, kivéve felmosás után.

Padlótisztítás, fertőtlenítő hatású felmosás

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum háztartásokban, irodában, a vendéglátó- és élelmiszeriparban is egyaránt használható fertőtlenítő hatású felmosásra. A hígítási arány azonban befolyásolja a tisztítószer hatásidejét: minél töményebben alkalmazod, a hatásidő annál inkább lerövidül.

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum hatásideje fertőtlenítő hatású felmosás esetén 20 °C-on 1:100 koncentrációban 30 perc, míg 1:50 hígításban 15 perc elegendő neki ahhoz, hogy a klór- és vízálló felületeken lévő baktériumokat és gombákat elpusztítsa.

Vizes helyiségek és WC klórral történő tisztítása és fertőtlenítése

A klórról könnyen egy uszoda juthat eszünkbe, nem véletlenül: itt a legelterjedtebb a használata a fertőtlenítés, gombák és baktériumok elpusztítása érdekében. Azonban otthon és az irodában is könnyedén és hatékonyan alkalmazható a fürdőszobai felületek higiénikusan tartására.

Használd a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátumot a fürdőszoba felületeinek (szaniterek, mosdókagyló, stb.) fertőtlenítésére 20 °C-on 1:25 hígítási arányban! A klórnak ezen körülmények esetén mindössze 3 percre van szüksége, hogy elpusztítsa a felületen lévő baktériumokat és gombákat. Ha a WC, mosdó, kád, zuhanyzó, mosogató, szennyvízleeresztő fertőtlenítésére töményen alkalmazod a tisztítószert, ugyanúgy 20 °C-os hőmérséklet esetén elegendő mindössze 1 perc a hatékonysághoz!

Klórral történő ruha és textília fehérítés és fertőtlenítés

A klór mosodákban és otthoni körülmények között is egyaránt használható fehérítésre és fertőtlenítésre.

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum segítségével a ruhákat 10-20 percig 20 °C-on áztatva egyszerre fertőtlenítheted és fehérítheted, a szennyezetsség mértékétől függően 1:20 – 50 koncentrációban. Ha mosógépben szeretnéd fehéríteni a ruhákat, 100 ml Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum mellé ne adagolj mosóport, és egy hidegvizes rövid programmal eléri a hatását. 

Mindkét esetben alapos öblítést követően a ruhák tovább moshatók mosószerrel, pamut, len, kender és műszálas anyagokhoz, valamint fehérítős mosópor együttes használatával nem javasoljuk!

Milyen kiszerelést válassz, ha a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum mellett döntesz?

A tisztítószer szuperkoncentrátumokat nem csak ipari takarításhoz javasoljuk, hanem otthonra is, hiszen amellett, hogy sokkal környezetbarátabbak az eleve hígítva kapható tisztítószereknél, de rengeteget is spórolhatsz azzal, hogy te magad döntöd el, hogy milyen hígításban szeretnéd alkalmazni. Így végeredményben sokkal tovább tart egy flakon koncentrátum vagy szuperkoncentrátum, mint a hagyományos tisztítószerek.

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum 20l elsősorban ipari környezetben javasolt, de elérhető 5 literes és 1 literes kiszerelésben is, ami háztartásokban és kisebb irodákban is hatékonyan felhasználható – de otthonra akár választhatod a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum csomagajánlatot is, amiben 30% kedvezménnyel már a hozzá való hígítós flakont is elküldjük neked.

A vevő kérdez: A hipó az jó vagy rossz?

hipó

Mit tehetek ha szeretnék fertőtleníteni otthon vagy egy üzemi konyhában, élelmiszer iparban? Minden olyan fertőtlenítő jó lehet, aminek van hatályos engedélye fertőtlenítésre 2-es terméktípusokban (olyan felületen, ami nem érintkezik élelmiszerrel vagy takarmánnyal. Pl padló, fal,… stb.) és 4-es terméktípusban (olyan felületen, ami érintkezik élelmiszerrel vagy takarmánnyal. Pl.: tálaló, asztal, etető,… stb.).

Vendégtér, konyha és WC egyszerű és gyors tisztítása, fertőtlenítése a HACCP-ben

Egy étteremben három fő területet ismerünk, ezek tisztítását / fertőtlenítését külön-külön kell megoldani. Vendégtér tisztítása és fertőtlenítése, WC tisztítása és fertőtlenítése végül pedig a Konyha tisztítása és fertőtlenítése

Irodatakarítás pillanatok alatt? 

irodatakarítás

A tiszta iroda nem csak a hatékony munkavégzés alapköve, hanem kollégáidban és ügyfeleidben is sokkal jobb benyomást keltesz, amikor annyira csillog-villog minden bútor, hogy szinte újnak tűnnek

Professzionális WC tisztítás és fertőtlenítés

Vannak bizonyos helyiségek, ahol hatékony tisztításra és fertőtlenítésre van szükség egyidejűleg. Ilyenkor érdemes, sőt ajánlott a klórt tartalmazó tisztítószert használni.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0