Hálánk azoknak akik fenntartják a tisztaságot és a rendet

Hálánk azoknak akik fenntartják a tisztaságot és a rendet

“Manapság a tisztaság a jó közérzet nagyon fontos ugyanakkor tettenérhető, hogy a WC tisztítás megalázó feladatok közé tartozik. Jártam olyan vendéglátó egységben, ahol úszott a WC, senki nem ment oda és hárította el. Igaz nem egy x csillagos helyről beszélünk de Budapesten szerintem ez már akkor is ciki. A tisztítás a rendrakás a rend fenntartása, de nem csak a WC-ben, szerintem egy magasabb rendű képesség, ami a mai társadalmunkban egy leértékelt, elhanyagolt fontosságú tevékenység.

Ugyanakkor mindenki jól érzi magát egy tiszta rendezett környezetben. Akkor miért nincsen ez a tevékenység megbecsülve?

Sokan úgy állnak hozzá, hogy takarítani mindenki tud, ahhoz nem kellenek különösebb ismeretek, végzettség. Ezzel nem értek egyet, persze nem gondolom, hogy bonyolítani kellene ezt a területet, de mégis szükséges némi alapismeret a különböző vegyszerek használatáról, illetve hogyan lehet egy adott tisztítási fertőtlenítési feladatot szakszerűen elvégezni. Hogyan lehet könnyedén a rendet fenntartani.

Blogbejegyzéseinkkel ebben szeretnénk segíteni azoknak, akik úgy gondolják, hogy a személyzetüket szeretnék, hogy hatékonyabban tevékenykedjenek, illetve azoknak, akik a rendet és a tisztaságot fenntartják. Nagyon hálásak lehetünk neki, hiszen nélkülük a jelenlegi társadalmunk lesüllyedne a sötét középkorba és mindenféle fertőzések ragályok tizedelnék az emberiséget. Tehát ez úton is had fejezzem ki maximális hálámat azoknak, akik fenntartják a rendet és tisztaságot az éttermekben, szállodákban, utcákon, intézményekben és mindenhol, ahol nap mint nap százak ezrek fordulnak meg.”

Köszönettel,
Nagy Antal

 

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Gépi mosogatás a cseppmentes poharakért

A vendég tökéletesen tiszta poharat érdemel! Nincs annál kiábrándítóbb dolog a vendég részéről, amikor megkínálják egy itallal és azt látja, hogy van valami a poharára rászáradva. Legyen ez egy vízcsepp vagy rosszabb esetben rúzs-, tea-, vagy kávéfolt....

bővebben

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0