Éttermem van, milyen tisztítószert ajánlotok?

Éttermem van, milyen tisztítószert ajánlotok?

Éttermem van, milyen tisztítószert ajánlotok? 

A napokban érkezett egy levél egy kedves tulajdonostól, aki étterme takarításhoz keresett tisztítószereket. 

“Nemrég nyitottuk éttermünket, ezért most keresek egy olyan tisztítószer beszerzési forrást, ahol minden tisztítószert egy helyen meg tudok venni a takarításhoz. Persze az is fontos lenne, hogy szuper csillogó legyen minden, és kíméletlenül fertőtlenítsen, mert büszke vagyok arra, hogy a vendégeinknek minden szinten a maximumot nyújtjuk. Tehát ha éttermem van, milyen tisztítószereket ajánlotok?”

A legjobb helyen vagy, hiszen a tisztitoszer.hu webáruházban minden szükséges terméket beszerzhetsz egy helyről. Ráadásul a legtöbb termékünk nagy kiszerelésben is megtalálható. Emellett a szuperkoncentrátumainkkal valóban szuper csillogás érhető el, és a fertőtlenítőink kíméletlenek!

Éttermekbe az alábbi termékeket ajánljuk:

FELÜLETEK LEMOSÁSÁRA, FERTŐTLENÍTÉSÉRE 

Brilliance® Klóros tisztítószer koncentrátum használható vizes helyiségek felületeinek, illetve berendezési és felszerelési  tárgyainak, valamint mosható fal- és padlóburkolatok felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére egészségügyi intézményekben, konyhákban, közoktatási intézményekben, illetve mindenhol, ahol nagy hatékonyságú fertőtlenítésre és tisztításra van szükség egyidejűleg. Hatásspektrum: Baktericid, fungicid.  A termék 9% aktív klórt tartalmaz, ami az általánosan forgalmazott termékekben megszokott mennyiség kétszerese, ezért hígításkor ezt figyelembe kell venni. A termék 1l-es és 20l-es kiszerelésben elérhető.

MOSOGATÁSRA

Brilliance® Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer mosható padló- és falburkolatok, valamint berendezési- és felszerlési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére, valamint üzemi konyhák, kifőzdék, gyermekétkezetetés és az élelmiszeripar különböző területein főzőedények, üstök, tányérok, eszközök gyors tisztítására és fertőtlenítésére alkalmazható. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid. 1-es és 20 l-es változatban is elérhető.

Erős zsíroldó képességgel rendelkező tisztító- és fertőtlenítőszer a Brilliance® Fertőtlenítős mosogatópor. Éttermekben és üzemi konyhákban, kétfázisú mosogatásra használható fehér és fekete mosogatás közben egyaránt, illetve fertőtlenítős felmosásra is kiváló, mivel hatékonyan oldja a zsírt és közben fertőtlenít. Antimikrobiális spektrum (az a tartomány, ahol a fertőtlenítószer hat): baktérium, gomba.

KÉZFERTŐTLENÍTÉSRE 

A Brilliance® Fertőtlenítős kéztisztító az élelmiszeriparban használható fertőtlenítő hatással rendelkező folyékony szappan. Zsírvisszatápláló adaléka által nem szárítja a bőrt, ugyanakkor speciális fertőtlenítő összetétele révén sokkal kellemesebb a kézfertőtlenítés művelete, mivel nem tartalmaz alkoholt és hipót. Hatásspektrum: baktérium és gomba ellen. 1l-es, 5l-es, és 20l-es változatban is rendelhető.

MUNKAFELÜLETEK FERTŐTLENÍTÉSÉRE

A Brilliance® Alkoholos fertőtlenítőszert használhatja élelmiszeriparban, vendéglátásban, illetve boltok háttérhigiéniájához minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet. A fertőtlenítőszer nap közbeni, időszakos fertőtlenítésre alkalmazható, nagytakarításnál vagy erősebb szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a felületet meg kell tisztítani egy HACCP-be illeszthető zsíroldóval az idevonatkozó előírások szerint. Fertőtlenítő hatás: baktericid, fungicid. 0,75l-es, 5l-es, 20l-es változatban rendelhető. 

GÉPI MOSOGATÁSHOZ

Brilliance® Gépi mosogatószer kemény vízhez akkor is használható, ha a vízelőkészítés (vízlágyítás) nem megoldott  vagy bizonytalan. Üzemi konyhákban, élelmiszeriparban, vendéglátó egységekben és közintézmények konyháiban történő felhasználásra, pohár, eszköz és tányér gépi mosogatására alkalmazható. Megköti a fémionokat a vízben, ezért nagy hatékonysággal távolítja el a zsíros szennyeződéseket is.

Brilliance® Gépi mosogatószer 2 az 1-ben erős zsíroldó hatással és só funkcióval (vízlágyítás) rendelkezik. Háztartásban, üzemi konyhákban, élelmiszeriparban, vendéglátó egységekben és közintézmények konyháiban történő felhasználásra, pohár, eszköz és tányér gépi mosogatására alkalmazható. Megköti a fémionokat a vízben és nagy hatékonysággal távolítja el a zsíros szennyeződéseket is. 

Brilliance® Öblítő mosogatógéphez a gépi mosogatás utáni semlegesítő öblítésre ajánlott. Használatával az edények csepp- és foltmentesen száradnak, s a mosogatószer maradványokat teljes mértékben közömbösíti. Továbbá alkalmazható fém-, műanyag-, porcelán, nemesacél edények, tárgyak mosogatást követő öblítésére is, minden olyan területen, ahol a mosogatás után pH-semlegesítésre vagy vegyszermaradványok közömbösítésére van szükség. 

SÜTŐK, ELSZÍVÓK ZSÍRTALANÍTÁSÁRA

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél. Szuperkoncentrátumhoz rendelj hígítós flakont is.

MOSDÓ, WC TAKARÍTÁSHOZ

A Brilliance® Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátumot a vízkő és a zsíros, olajos szennyeződések egyidejű eltávolítására fejlesztettük ki, az élelmiszeripar és a vendéglátóipar konyháiba, vizes helyiségeibe való felhasználásra. Ezen kívül fémtisztításra és fémoxidok eltávolítására is kiválóan alkalmazható. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen, a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem bántja a krómozott felületeket! Fémek oxidmentesítésére, pl.: réz, INOX, alumínium, vas, stb.  A krómozott és akril felületeket sem bántja, de kíméletlen a vízkővel és a kosszal, szappanmaradványokkal szemben! Szuperkoncentrátumhoz rendelj hígítós flakont is.

VENDÉGTÉR FELMOSÁSHOZ

Brilliance® Alhoholos felmosószer virág illattal és gumibogyó illattal is kapható. Friss és tartós illatú, megőrzi a felületek eredeti fényét, csík- és fátyolmentesen szárad. Mindenféle vízálló felületen alkalmazható, napi tisztításra, úgy mint: laminált és fa parketta, márvány, mészkő, műkő, greslap, linóleum, PVC. Erős és tartós illata használat után is érezhető.  Kiszerelés: 6x1 liter/zsugor 

Jusson eszedbe, nálunk a szükséges ANTSZ matricákat is megveheted!

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful