Brilliance Klóros tisztítószer koncentrátum 1 l

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

1 349 Ft (1 062 Ft+áfa)

Erős zsíroldó és fertőtlenítő hatás
Élelmiszer- és vendéglátóiparba
Baktérium- és gombaölő hatású
Zsíros padozat felmosására, WC, mosdó, kád, zuhanyozó, csempe, szennyvízleeresztő tisztítására
Hígítás: 1:25 – 1:100

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)
Kiszállási díjaink

Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!

Mikor érkezik meg a csomag?

Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.

Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A Brilliance® Klóros tisztítószer koncentrátum használható vizes helyiségek felületeinek, illetve berendezési és felszerelési tárgyainak, valamint mosható fal- és padlóburkolatok felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére egészségügyi intézményekben, konyhákban, közoktatási intézményekben, illetve mindenhol, ahol nagy hatékonyságú fertőtlenítésre és tisztításra van szükség egyidejűleg. Hatásspektrum: Baktericid, fungicid. A termék 9% aktív klórt tartalmaz, ami az általánosan forgalmazott termékekben megszokott mennyiség kétszerese, ezért hígításkor ezt figyelembe kell venni.

Brilliance Klóros tisztítószer koncentrátum használati utasítása:

Fertőtlenítő hatású felmosáshoz 1:50 koncentrációban 20°C hőmérsékleten 30 perc a hatásideje, míg 1:100 koncentrációban ugyanekkora hőmérsékeleten 60 perc.

Felület fertőtlenítésre, fürdőszoba takarításhoz 1:25 koncentrációban 20°C hőmérsékeleten 10 perc a hatásideje.

WC, mosdó, kád, zuhanytálca, mosogató és szennyvízleeresztő fertőtlenítésére töményen alkalmazzuk 20°C hőmérsékeleten, ekkor a hatásideje 1 perc.

Áztatva fehérítésre, fertőtlenítésre* 1:20-30-as hígítással kézmeleg vízben 10-20 perc a hatásideje, míg 1:50 hígításban 10-20 °C fokon 20 perc szükséges hogy elérje a kívánt hatást.

Mosógépben fehérítésre* 100ml Brilliance klóros tisztítószer koncentrátum mellé ne adagoljon mosóport és hidegvizes rövid programmal eléri a hatását.

* Fehér pamut, len, kender és műszálas anyagoknál javasoljuk! Ne használja fehérítős mosóporral együtt! Öblítés után a ruhák tovább moshatóak mosószerrel.

A behatási idők letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről – a padozat kivételével – alapos ivóvizes öblítéssel távolítsuk el.

Összetevők : 60% Nátrium-hipoklorit oldat 150 g/l, <5% Alkiletoxiszulfát, <5% Nátronlúg, <10% Alkil- dimetil-amonium-oxid.

Brilliance Klóros tisztítószer koncentrátum 1 l termékről 3 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Mónika

  Kaptam egy flakonnal. Már az első használatnál tudtam, hogy örök barátok leszünk. 🙂 Olyan tisztaságot és frissességet, mint a szer használata után, már rég éreztem. A tűzhelyről pillanatok alatt leoldotta a szennyeződéseket, a padló ragyog, a mosdó pedig olyan csillogó, amilyen talán új korában sem volt, a vízkövet el is felejthetjük. Csak ajánlani tudom!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Narconon Garáb Új Élet Központ

  Tökéletes fertőtlenítő szer

 3. Értékelés: 5 / 5

  Horváth Sándorné

  Már nem az első flakonnal használtam el!Tökéletes tisztaság surolás nélkül!Köszönjük!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance klóros tisztítószer koncentrátum biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Gépi mosogatás a cseppmentes poharakért

A vendég tökéletesen tiszta poharat érdemel! Nincs annál kiábrándítóbb dolog a vendég részéről, amikor megkínálják egy itallal és azt látja, hogy van valami a poharára rászáradva. Legyen ez egy vízcsepp vagy rosszabb esetben rúzs-, tea-, vagy kávéfolt....

bővebben
Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.
Product added successful