Előzd meg az influenzát hatékony kézfertőtlenítéssel

Előzd meg az influenzát hatékony kézfertőtlenítéssel

Megérkezett az influenza szezon!

Bár minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mi kimaradjunk belőle. Célunk elérésében rendkívül fontos betartanunk néhány alapszabályt, mint például melegen, rétegesen felöltözni, vagy a megfelelő táplálkozással kellő mennyiségű vitaminnal megerősíteni immunrendszerünket.

Sokszor azonban megfeledkezünk az egyik legnagyobb veszélyforrásról, amely kézfertőtlenítés nélkül épp a saját kezünk lehet. Elég, ha megfogunk valami olyat, amit korábban egy beteg érintett meg például a tömegközelekedési eszközökön, és a vírusok máris megérkeztek hozzánk is. Ez a veszély minden nap, minden percében leselkedhet ránk, hiszen elkerülhetetlenül találkozunk ismerőseinkkel, kollégáinkkal, barátainkkal és gyakran megfordulunk forgalmas helyeken is.

Influenza megelőzése 3 egyszerű lépésben

Ha nem akarjuk az egész influenza szezont azzal tölteni, hogy bárki, vagy bármi megérintése után gumikesztyűt cserélgetünk, akkor itt egy remek és sokkal egyszerűbb megoldás, hogy a kezünkkel ne okozzunk saját magunknak kellemetlen pillanatokat.

Ezt három egyszerű lépéssel megtehetjük:

 1. Vegyük ki táskánkból, vagy zsebünkből az At Hand kézfertőtlenítőnket,
 2. Fújjunk rá a kezünkre 0,5 – 3 ml-t, kenjük át alaposan az ujjak között is, és várjunk néhány pillanatot, míg elpárolog.
 3. Végül rakjuk vissza oda, ahonnan előkaptuk, hogy ha kell, később újra kéznél legyen.

Az At Hand kézfertőtlenítő egy tökéletes szer kezünk fertőtlenítésére, ráadásul praktikus kiszerelésű, így könnyen magunkkal vihetjük és használhatjuk  bármikor, ha úgy érezzük, szükségünk van rá. Az üveg tartalmához való hozzáférést igény szerint push-pullos, vagy szórófejes formában is kivitelezhetjük. A termék használatával nyugodtak lehetünk, hogy az első lépést megtettük egészségünk megörzése érdekében, és járvány ide vagy oda, hatékony fertőtlenítéssel növeltük esélyünket arra, hogy elkerüljük a betegségeket.

Az influenza mellet felütötte a fejét a korona vírus is, most félni kell?

Mostanában felütötte a fejét a korona vírus média hisztéria, ám az valóban igaz, hogy nem lehet tudni mit tud okozni ez az új betegség, hiszen nincsenek tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Még a virológusok azt sem tudják jelenleg, hogy a melegebb idő beköszöntével csillapodik e, mint ahogyan tudjuk, hogy az influenza igen. Ezért talán egy kicsit túl van dramatizálva az egész helyzet. Eddig talán az okozta a nagy riadalmat, hogy nem volt ellenszere a korona vírusnak. Most nem rég, azonban lehet hallani, hogy meglévő gyógyszerek kombinációjával sikereket értek el az orvosok. De azért biztos, ami biztos alapon, nekünk is meg kell tennünk azokat a lépéseket, hogy családunkat, kollégáinkat és magunkat is biztonságban tudhassuk. Ezt minimális anyagi és szokásbeli ráfordítással hatékonyan megtehetjük, addig is, amíg kivárjuk mi lesz ennek a vége.

Mit tehetünk a korona vírus megelőzésével kapcsolatosan?

 1. A cseppfertőzéssel és érintéssel terjedő betegségek megelőzésének a legjobb stratégiája egy 70% alkohol tartalmú kézfertőtlenítőn kell alapulnia. Érdemes ezt magunknál hordani, illetve otthon a mosdók mellett kitenni, hogy kéznél legyen. A leghatásosabb és legegészségesebb, ha kezet mosunk alaposan egy szokásos szappannal, majd kéztörlés után használjuk az alkoholos kézfertőtlenítőt, alapos szétdörzsölés után pedig hagyjuk megszáradni.
 2. Minden olyan helyzetben használjuk, akár kézmosás nélkül is a kézfertőtlenítőnket, amikor kockázatos helyzetbe kerülünk, mint például kezet fogtunk valakivel, akiről feltételezzük, hogy náthás vagy beteg. Persze nem feltétlenül kell kikérdezni az embereket, hogy járt-e Kínában, ennek nem kell ennyire körülményesnek lennie.
 3. Tömegközlekedés közben és utána is érdemes kezet fertőtlenítenünk.

Ezekkel a lépésekkel hibázni nem nagyon tudunk.

Miért az At Hand kézfertőtlenítő család a legjobb megoldás?

 1. Amelyik fertőtlenítőben kevesebb mint 70% alkohol található, az nem fejti ki a hatását teljes spektrumban.
 2. Amelyikben jelentősen több alkohol található a termékben, az pedig azért nem megfelelő, mert a hatás kifejtése előtt elillanhat.
 3. Az alkoholos kézfertőtlenítő maradéktalanul elpárolog a kezünkről nem hagy semmilyen szermaradványt maga után.
 4. Nem szívódik fel semmilyen anyag a szervezetünkbe az alkoholos kézfertőtlenítőből, így nem ad aggodalmakra okot. Ugyan is jelenleg nem tudhatjuk, hogy azok a termékek, amik esetleg DDAC-t és/vagy BAC-t tartalmaznak, mit okoznak.
 5. Az At Hand kézfertőtlenítő esetében azt is elmondhatjuk hogy 100%-ban ÖKO, hiszen 70% etil alkohol tartalmú és borsmentával van enyhén illatosítva illetve növényi glicerinnel érjük el, hogy ne szárítsa ki a bőrt.

 

Válaszd az At Hand termékcsaládunkat kézfertőtlenítéshez!

Tudtad?
A 30 ml-s At Hand kiszerelésben alapvetően a flakon árát fizeted meg, így ha már rendelkezel At Hand kézfertőtlenítő 30 ml-s termékkel, akkor érdemes a literes kiszerelést választani, hiszen 30 ml-s és 500 ml-s flakonjaink újratölthetőek! Egy 30 ml-s At Hand flakon 33x tölthető újra a literes kiszerelésből, így kevesebb mint 100 Forintra jön ki 30 ml-s termékünk.

Érdemes a táskában tartani egy 30 ml-s kiszerelést, de a 500 ml-s termékünk is hasznos lehet munkahelyeden, ami mindig fixen ott lehet az asztalodon, szekrényedben.

 

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0