5 tipp az alkoholos kézfertőtlenítő folyadék megfelelő felhasználásához

5 tipp az alkoholos kézfertőtlenítő folyadék megfelelő felhasználásához

Kézfertőtlenítés tömegközlekedés során

A tömegközlekedési eszközök melegágyai nem csak a covid-19-nek, de bármilyen vírusnak, baktériumnak, sőt gombának is – így nem csak a mostani helyzetben, de mindig érdemes figyelned arra, hogy szakszerűen fertőtlenítsd a kezed.

A legegyszerűbb, ha kis kiszerelésű, szórófejes kézfertőtlenítőt viszel magaddal, mikor utazol, legyen az egy rövid, munkába történő buszozás vagy hosszabb vonatozás. Az 30 ml-es At Hand kézfertőtlenítő szórófejjel van ellátva, így gyorsan, hatékonyan és ragadás-mentesen tudod kezeidet fertőtleníteni akár menet közben a buszon vagy az utcán is. Mivel használata biztonságos, a gyerkőcnek is adhatsz egyet a suliba. Ráadásul plusz előnye, hogy egy kis borítéktáskában vagy akár a zsebedben is könnyen elfér.

Miért szeretik vásárlóink a Brilliance® At Hand kézfertőtlenítőt?

A legfontosabb, hogy nem most sebtében fejlesztettük az At Hand kézfertőtlenítőt, hanem legalább 10 éve, ami annyit jelent, hogy volt idő tesztelni és finomítani. Fontos, hogy 70% alkoholt tartalmaz, ami pont elegendő a megfelelő fertőtlenítésre, de nem szárítja agresszíven a kezet, a növényi glicerin puhítja a bőrt és a borsmenta illóolaj frissíti és illatosítja is azt. Ezért egy a mindennapokban könnyedén használható kézfertőtlenítőt sikerült kifejlesztenünk. Ma nagyon sokféle fertőtlenítő megtalálható a polcokon és sokszor zavarban van az ember, hogy mit is válasszon és az egyik csalódás a másik után éri, amikor elkezdi használni a sebtében fejlesztett termékeket. Aztán két hét folyamatos használat után, jön az ekcéma, a kiszáradt bőr érzése. Ennek az az eredménye, hogy megutálnak az emberek kezet fertőtleníteni, mert azt hiszik alapvetően ezzel van a probléma.

Tehát alapvetően abban rejlik az At Hand kézfertőtlenítő ereje, hogy egy jól kiforrott összetételű termékről van szó, aminek nem az volt a célja, hogy gyorsan szakítsunk a COVID konjunktúrán. Mindig is az a cél vezérelt, hogy olyan jó minőségű tisztító- és fertőtlenítőszereket fejlesszünk, amit mi is szívesen használunk és büszkék lehetünk arra, hogy jobbá tettük vele egy kicsit az emberek életét.

Kézfertőtlenítés vásárlás előtt, közben és után

Szerencsére az üzletek is komolyan veszik a vírushelyzetet, így már szinte mindenhol találkozhatsz kihelyezett szenzoros kézfertőtlenítő adagolókkal. Viszont nem árt, ha te magad is gondoskodsz a tiszta, higiénikus kezekről. A 30 ml-es At Hand kézfertőtlenítőt a boltba is könnyedén magaddal viheted, a szórófejnek hála pedig gyorsan és egyszerűen fertőtleníthetsz vásárlás előtt, közben és után is.

Kézfertőtlenítés a közösségi terekben

Étterem, szórakozóhely, játszóház, wellness, óvoda, iskola, szálláshely, könyvtár – csak néhány példa azokra a közösségi terekre, ahol a nagyszámú forgalomból adódóan is kiemelten fontos a kézfertőtlenítés. De hogyan oldd meg, ha látogatod ezeket a tereket, és hogyan, ha te magad vagy az üzemeltető avagy vendégfogadó?

Így látogathatod biztonsággal a közösségi tereket

A maszkviselésen túl úgy is vigyázhatsz a mások, és persze saját egészségedre, ha a közösségi térbe való megérkezéskor nem feledkezel meg a kézfertőtlenítésről. Bár 99%-ban már mindenhol találkozhatsz kihelyezett kézfertőtlenítő adagolókkal, de ha nem szeretnél egy kellemetlen kézfertőtlenítést akkor az a legbiztosabb, ha a te zsebedben vagy táskádban is van egy 30 ml-es vagy 100 ml-es szórófejes At Hand kézfertőtlenítő.

Így tedd biztonságossá üzletedet, szolgáltató helyiségedet, illetve azt a közösségi teret, ahol te is felelős vagy a látogatóid egészségéért

Szolgáltatóként a te felelősséged is, hogy a hozzád látogatók között ne terjedjen semmilyen vírus. Erre két eszközöd is van: egyrészt kötelezed látogatóidat, vendégeidet a maszk viselésére, másrészt a bejáratnál kihelyezett szenzoros adagolóban kézfertőtlenítőt biztosítasz a számukra.

Sok esetben találkozunk azzal a gyakorlattal, hogy a “dísznek” kirakott fertőtlenítőszeres flakonban valami más található. A jobbik esetben egy másik fertőtlenítő, de sokszor annak hígított változata vagy egy nem fertőtlenítő hatású tisztítószer. Szerencsére a többség nem így jár el, mert tisztában van vele, hogy a vendégek száma határozza meg a bevételüket, de így is simán belefuthatunk renitens helyekbe.” 

Kérünk téged, mindig gondoskodj arról, hogy az üzletedben kihelyezett kézfertőtlenítő adagoló a megfelelő hatékonyságú fertőtlenítőszerrel legyen feltöltve! Mi az 5 literes At Hand kézfertőtlenítő adagoló utántöltőt ajánljuk neked, ami nem csak hatékony és gazdaságos, de szenzoros adagolóba is tölthető.

Gondoskodj munkatársaid védelméről!

Akkor is, ha te vagy a munkáltató és akkor is, ha munkatárs – hiszen nem csak a maszk viselésével véded a környezetedben lévőket, hanem a saját kezeid rendszeres fertőtlenítésével is. Így jó, ha mindig van nálad 100 vagy 250 ml-es At Hand kézfertőtlenítő, melyekből akár szórófejes kivitelt is választhatsz, de a hagyományosnak is egyszerű a használata. Ide kattintva megnézheted!

Ha viszont te magad vagy a munkáltató, akkor akár azzal is gondoskodhatsz kollégáid egészségéről (és így a céged folyamatos, zavartalan működéséről), ha mindenki asztalára biztosítasz egy-egy 0,5 literes At Hand szórófejes kézfertőtlenítőt. Ha pedig kifogynának akár az asztalokra rakott flakonok, akár a szenzoros adagoló, 1 literes és 5 literes utántöltőt is kaphatsz hozzájuk, így gazdaságosan tudod pótolni a kézfertőtlenítő folyadékot.

Pénztárosok és recepciósok védelme

Nem csak akkor vannak fokozott veszélynek azok, akik készpénzforgalommal foglalkoznak, amikor koronavírusról van szó, hanem az év minden napján. Hiszen a bankjegyek és pénzérmék egy nap akár 10-20-50 kézen is átmehetnek, és persze ezeket szinte lehetetlen (na meg elég furcsa és időigényes is lenne) fertőtleníteni.

A legjobban úgy tudsz gondoskodni pénztáros és recepciós munkatársaid védelméről, ha félliteres adagolóban kihelyezett At Hand kézfertőtlenítőt teszel nekik a pultra, illetve a kassza mellé. Kifogyáskor a folyadék pótlását szintén az 1 literes és 5 literes adagoló utántöltővel oldhatod meg.

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0