Brilliance Száradás elősegítő viasz 20 l

39 567 Ft (31 155 Ft+áfa)

Hosszan tartó védelem
Semlegesíti a tisztítószer maradványokat
Vízlepergető hatás
A fényezés védelme
Alkalmazható viaszozásra is, 1:1-1:2-ben
Hígítás: 1:300 – 1:1000
A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Kiszállítási díjaink
Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!
Mikor érkezik meg a csomag?
Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.
Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A Brilliance® Száradás elősegítő viasz három fontos hatást fejt ki egy lépésben, ezek a következők: 1. semlegesíti a tisztítószer maradványokat mosás után. 2. A vízcseppeket lepergeti a szárítás ezért gyorsabb és hatékonyabb. 3. Az autó fényezését viaszos összetétele révén fényessé és csillogóvá teszi, ugyanakkor védi azt és így hosszabb ideig marad tiszta. Alkalmas gépi autómosóban és kézi mosásnál is.

Használati utasítás

Gépi autómosóban: 1:300-1:1000-ig lehet hígítani. Figyelembe kell azt is venni, hogy a készülék milyen hígítást készít és amennyiben szükséges előre 1:2-1:4-ig be kell hígítani a készítményt. Fontos, hogy a mosás utáni, szárítás előtti fázisban kell használni száradás elősegítőként és viaszként is.

Kézi mosásnál: hígítsa a tisztítószert 1:50-500-ig. Mosás után a fényezésre permetezzük a behígított viaszt és nagyon gyenge vízsugárral, amit az autó tetejére engedünk, öblítjük le a felületet, így gyorsan fog megszáradni, mert a vízcseppek leszaladnak a fényezésről. Amennyiben erős a vízsugár foltos marad az autó!

Összetevők: <10% Szekunder alkánszulfonát-Na-sója

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance Száradás elősegítő viasz 20 l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance száradáselősegítő viasz biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Ugye vége a fogkefés módszernek?!

Veled is előfordult már, hogy gyönyörűen felmostál, csillogott a padló, de valahogy a fuga mégis koszos maradt? Válaszd a Vízkőoldó és Tisztítószert egyben Bár a vízkő komoly problémát jelent, gyakori, hogy a fürdőszobákban, WC-kben más szennyeződések is...

A penészfolt – azon kívül, hogy csúfítja a helyiséget – az egészségre is ártalmas

"A penészfolt - azon kívül, hogy csúfítja a helyiséget - az egészségre is ártalmas" A téli időszakban kevésbé szellőzik a fürdőszoba, ilyenkor hamarabb kialakulhat penészedés a fürdőszobában. A leggyakrabban a fürdőkád körül vesszük észre, de csempe melletti fuga, a...

Így varázsold ismét selymesen fényessé a bőrt!

A bőrkészítés legfontosabb művelete a cserzés, mely során a nyers és még romlandó bőrt konzerválják, majd különböző oldatok segítségével megpuhítják, esetleg festik is. Minél jobb alapanyagokat használnak fel, illetve minél precízebben végzik a bőr készítését, a...

Környezetbarát és bőrbarát mosás!

Bevált házi praktikák az egészséges mosáshoz A mosás egy soha véget nem érő folyamat. Kis változtatásokkal nemcsak hatékonyabban, hanem „zöldebben” is lehet mosni, amit a pénztárcád, a bőröd, az egészséged és a környezet is meg fog köszönni.  Ha úgy döntöttél, itt az...

Vess véget az egész napos fritőz tisztításnak

Mindenki, aki nagyüzemi konyhán dolgozik, egyszer már biztosan találkozott a fritőz tisztítás problémájával. Ki ne sikálta volna hosszú percekig a vastagon letapadt zsiradékot, az odaégett ételmaradékokat. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok kár keletkezhet az...
Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful