Brilliance Ipari hypo 5l

2 389 Ft (1 881 Ft+áfa)

Fertőtlenítésre
Textília fehérítésére
Baktérium- és gombaölő hatás
Hígítás 1:100-1:200

Kiszállítási díjaink
Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!
Mikor érkezik meg a csomag?
Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.
Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A Brilliance® Ipari Hypo használható vizes egységek felületeinek, illetve berendezési és felszerelési tárgyainak, valamint mosható fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak felületeinek tisztító hatású fertőtlenítésére egészségügyi és közoktatási intézményekben, illetve egyéb intézményi területeken. Textília gépi vagy kézi fehérítésére is alkalmazható. Antimikrobiális spekturm: baktericid, fungicid.

Felhasználási javaslat

– Fertőtlenítés céljára: Permetezze a felületre vagy fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A behatási idő 0,5%-os oldat esetén minimum 30 perc. A behatási idő alatt a felületnek nedvesnek kell maradnia. A behatási idő letelte után szükség esetén vízzel öblíthető a felület.

– Fehérítésre: 100 ml fertőtlenítőszert adagoljon 10 liter vízhez!

Összetevők: Lásd biztonsági adatlap!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance Ipari hypo 5l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance ipari hypo biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

BRILLIANCE KÁVÉFŐZŐ ÉS VÍZFORRALÓ TISZTÍTÓ FOLYADÉK

"Elegem lett, hogy reggelente belenézve a vízforralóba, szinte elment a kedvem a teázástól. Vízköves foltok mindenhol! Kicsit kutatkodtam az neten, és rátaláltam a Brilliance Kávéfőző és Vízforraló tisztító folyadékra. Öntöttem egy picit a vízforralóba, majd vártam...

A minőség mellett a gyorsaság is számít a Dió Gourmetben

A helyi közösség kiszolgálására jött létre, ám a boltban árusított minőségi pék- és húsáruk, a külföldi sonkák, borok, és prémium csokoládéknak köszönhetően bárkinek jó szívvel ajánlhatjuk a Dió Gourmetet , ahol a vásárlás mellett ebédelni vagy éppen uzsonnázni is van lehetőség. 

Elég volt a vízköves, sáros fal látványából!

Elég volt a vízköves, sáros fal látványából! Mi jut először eszedbe ha az autómosóra gondolsz? A tiszta, csillogó kocsid, amibe öröm újra beülni, ugye? Azon elég ritkán gondolkodsz el, hogy vajon az autódról lemosott sáros kosz hova is kerül. Annak egy része bizony az...

Szebb és okosabb, de a régi minőségben – megújult a Brilliance webáruháza!

Hosszú ideje tervezzük, hogy összeállítunk egy olyan új webáruházat, amivel végre magasabb szintre léphetünk vevőink, így a Te kiszolgálásod érdekében! Most pedig valósággá vált a terv, és elbúcsúzzunk a régi shoptól, hogy átadjuk a helyet az új, gyorsabb, szebb és okosabb webáruháznak. Egy olyannak, amivel reményeink szerint Te is elégedett leszel.

Így használd a csíkmentesen száradó ablaktisztító szuperkoncentrátumot

A külső térből beáramló fény hatással van hangulatunkra. Akár egy vendéglátóhely belső teréről, akár a családi nappaliról van szó, mindenkit zavar egy koszos, porlepte ablak, ami hatással van a belső fényviszonyokra is. Sokan ugyanakkor arról panaszkodnak, hiába tisztítják és törölgetik át az üvegeket valamelyik ajánlott bolti tisztítószerrel, az gyakran homályos, csíkos marad és a por is megjelenik rajtuk néhány órán belül.

Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful