Brilliance Grill Tisztító 0,75 l

Brilliance Grill Tisztító 0,75 l
Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

1 302 Ft (1 025 Ft+áfa)

Készleten

Éttermi sütőlap gyors tisztítására
Kerti grillek, grillrácsok könnyű tisztítására
Felhasználásra előkészítve

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Grill Tisztító 0,75 l termékről 4 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Juhász Réka

  Nagyon szeretem és nem csak a grillen használom , hanem bent a konyhába is. Mindenkinek ajánlom !

 2. Értékelés: 5 / 5

  Szilágyi Teri

  Csak ajánlani tudom, nagyon praktikus, én nem csak a grillt tisztítom vele, bármit, ami odaégett, remekül leold szinte mindent.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Marosi Anna

  Egyszerű a használata és gyors is. Én a teraszon használtam, csak rá kell fújni, átsúrolni és kész.

 4. Értékelés: 5 / 5

  K. Ági

  Nyaranta rengeteget grillezünk, a fiam pedig a barátaival használja a grill előszeretettel. Sajnos a mosogatásban nem jeleskedik és persze minden szépen ráégett a rácsra. Tavaly használtam először brilliance és tényleg leoldott minden zsírt. Csak ajánlani tudom, nagyon hatékony és súrolni is kevesebbet kell.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

Brilliance® Grill tisztító nagyon hatékony grillrácsok és sütőlapok alapos megtisztítására.

Használati utasítás

Grill lapok tisztításakor a grill lapot hagyja melegen, de ne legyen 100 ⁰C-nál melegebb. Fújja a felületre a Brilliance® Grill tisztítót, majd spaklival lazítsa fel a szennyeződéseket és öblítse le tiszta vízzel. Ezt addig ismételje meg, amíg az összes fekete szennyeződés feloldódott. A végén citromlevet vagy ecetet öntsön a felületre, hogy a lúgmaradványok is maradéktalanul eltávolításra kerüljenek. Ekkor a felület visszanyeri eredeti állapotát. Grillrácsok tisztításakor a rácsot helyezze a mosogató medencébe vagy kádba, fújja a habot a felületre és 5-10 perces hatásidő elteltével egy kefével sikálja meg a felületet, végezetül öblítse le alaposan vízzel. Citromlé vagy ecet segítségével az esetlegesen a felületen maradt lúgmaradványokat is eltávolíthatja. Összetevők: 5-10% Nátrium-hidroxid, 1-5% Alkil-poliglükozid, 0,5-1% Dodecilbenzolszulfon sav

 

Mi is otthon a grillsütéshez a saját termékünket használjuk, íme milyen egyszerűen:

Legfrissebb blogbejegyzéseink

0