Brilliance Fertőtlenítős mosogatószer 5 l

Érdekelhet hasonló elérhető termékünk a Brilliance® Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 5l

Kétfázisú mosogatásra
Általános tisztításra és fertőtlenítésre
Erős zsíroldó hatás
Baktericid és fungicid hatás
Hígítás: 1:100

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance Fertőtlenítős mosogatószer 5 l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

Érdekelhet hasonló elérhető termékünk a Brilliance® Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 5l

A Brilliance® Fertőtlenítős mosogatószer általános fertőtlenítésre és kétfázisú – fekete vagy fehér – mosogatáshoz egyaránt alkalmazható, amikor a zsíroldást és a fertőtlenítést az első fázisban kell elvégezni. Főként akkor, amikor nem megoldható a háromfázisú mosogatás. Üzemi konyhák, kifőzdék, gyermekétkeztetés és az élelmiszeripar különböző területein alkalmazható főzőedények, üstök, tányérok, eszközök és poharak gyors tisztítására és fertőtlenítésére. Erős zsíroldó képességgel rendelkezik, ezért a gumikesztyű használata ajánlott. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.

Használati utasítás

Mosogatásra:

1. sz. medencében: A mosogató medencében oldatot kell készíteni a Brilliance® Fertőtlenítős Mosogatószerből 10 literenként 100 ml, azaz 1:100 arányban kell hígítani. A víz előírt hőfoka 45°C. A fertőtlenítés hatásideje5 perc.

2. sz. medencében: A fertőtlenített edényeket tiszta folyó vízzel kell leöblíteni. (ekkor már a víz hőfoka nem előírt) Ezek után, az edényeket csepegtetéssel kell szárítani, törölgetni tilos!

Mosható felületek általános fertőtlenítésére:

Baktérium (MRSA) és élesztőgomba ölő hatás 1%-os hígításban, 20 perc hatásidővel. Feketepenész ölő hatás 60 perc hatásidő mellett. A környezeti hőmérséklet 20°C mellett! Alkalmas felmosásra, csempe, különböző készülékek tisztításához. A hatóidő leteltével alaposan öblítse le a felületet! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra kerülhet.

Összetevők: 5-10% Alkohol etoxilát, 1-5% Aminok, C10-16 Alkidimetol, N-oxidok, 1-5% Kókuszzsírsav-dietanol-amid, 0,1-1% D-Limonen

Brilliance fertőtlenítős mosogatószer biztonsági adatlap

Download

Legfrissebb blogbejegyzéseink

0