Brilliance® Ezüsttisztító 200ml

Brilliance® Ezüsttisztító 200ml
Értékelés 5.00 az 5-ből, 6 értékelés alapján
(6 vásárlói értékelés)

925 Ft (728 Ft+áfa)

Készleten

Nem oldja az ezüstöt
Pillanatok alatt fényes és tiszta lesz a felület
Használatra előkészített oldat

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance® Ezüsttisztító 200ml termékről 6 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Ájpli István

  Nagyon jó termék az ezüstöt szépre tisztitja.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Kósa Zs

  Elégedett vagyok ezzel az ezüsttisztítóval. Még a gyógyvíz miatt errodált ezüst ékszer is újra a régi lett a használata után.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Enci

  Super

 4. Értékelés: 5 / 5

  Bíró Kati

  Olyan szép csillogóak, ragyogóak lettek az a garázsból előkerült tálak, mintha ma vettem volna őket. Mivel ezek még a dédszüleimé voltak, nekem különösen értékesek, nem hittem volna, hogy ilyen könnyen megmenthetők!

 5. Értékelés: 5 / 5

  G. Károly

  Ötvösként sok ékszert javítok, amik sok esetben már feketék. A Brilliance ezüsttisztító nagy segítségemre van, könnyen és gyorsan tudom vele eltüntetni az ezüst szulfátot. A vevőim pedig le vannak ájulva, mikor átadom nekik a megjavított és megtisztított ékszereiket!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Gábor Mihályné

  Szuper hatékony, gyors, tényleg remekül tisztít.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Ezüsttisztítóval könnyedén eltávolíthatja az ezüst-szulfidot az étkészletekről, tálakról, gyertyatartóról és minden más ezüst felületről.

Használati utasítás

Ezüst tisztítás: Egy olyan edényben, amit élelmiszerhez nem használnak, (ez ne legyen alumínium vagy nemesacél) készítsen egy fürdőt, amibe helyezze bele az ezüst tárgyakat. Rövid idő elteltével vegye ki azokat és azonnal öblítse le, majd puha ronggyal törölje szárazra a felületét. Nagyobb tárgyakat Brilliance® Ezüsttisztító folyadékba mártott vatta segítségével tisztítsa meg. Kesztyűt mindig használjon!

Ne használja: új ezüstre, nemesacélra, drágakőre, korállra, gyöngyre és gyöngyházra.

Összetevők

1-5% Tiokarbamid, 1-5% Alkildimethil-benzil-ammóniumklorid, 1-5% Hidrogén-klorid.

Brilliance Ezüsttisztító biztonsági adatlap

Download

Legfrissebb blogbejegyzéseink

0