Brilliance® Általános fertőtlenítőszer csomagajánlat

5% kedvezményt azonnal jóváírunk,

rendelj még 16 000 Ft értékeben!

Ne felejtsd el a szállítás INGYENES!

3 095 Ft (2 437 Ft+áfa)

Készleten

Cikkszám: ÁF1+ÁF075-HF Kategória:

Egyfázisban tisztít és fertőtlenít
Mosható felületek fertőtlenítésére
Mosogatáshoz is alkalmas


Mit tartalmaz a csomag?
Brilliance® Általános fertőtlenítőszer 1l + Brilliance® Általános fertőtlenítőszer higítós flakon szórófejjel (üres)

A flakon segítségével könnyedén be tudja hígítani a tisztítószert.

Ingyenes házhozszállítás

Minden megrendelést díjmentesen szállítunk házhoz rendelési összegtől függetlenül! Személyes átvételre is van lehetőség! Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 599 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Mikor érkezik meg a csomag?

Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Nincs minimális rendelési összeg!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® Általános fertőtlenítőszer csomagajánlat” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

Brilliance® Általános fertőtlenítőszer csomagajánlat tartalmazza:

A Brilliance® Általános fertőtlenítőszer egyfázisú tisztító- és fertőtlenítő hatással rendelkező termék. Egészségügyi intézményekben, kórházakban szilárd felületek, eszközök, berendezések fertőtlenítésére szolgál. Az élelmiszeriparban (tejipar, húsipar) és üzemi konyhákban, kézi- és gépi mosogatásra, szilárd felületek, eszközök, berendezések, tartályok tisztítására és fertőtlenítésére alkalmazható. A tisztítószer fertőtlenítő hatása (antimikrobiális spektrum): Baktericid, yeasticid, szelektív virucid (HBV/HIV/HCV, Influenza-, Herpes vírus ölő), tuberkolocid. Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra! Hígítás: 1:50-1:200

Használati utasítás

Anitmikrobiális hátás

Koncentráció

Minimális hatásidő

Baktericid és yesticid hatás elérésére

0,5%

15 perc

1 %

5 perc

Tuberkolocid hatás elérésére

0,5%

60 perc

Szelektív virucid hatás elérésére

2%

15 perc

Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületeken minden esetben, más felületeknél pedig, ha szükséges, a behatási idő letelte után alapos vizes öblítést kell alkalmazni.

Összetevők

7,5% N-(3-aminopropil)-N- dodecilpropane-1, 3-diamine, <10 Na-ethylhexil-sulfate, <5% Izotridekanol-etoxilát.

Brilliance Általános fertőtlenítőszer biztonsági adatlap

Letöltés

Legfrissebb blogbejegyzéseink

A vevő kérdez: A hipó az jó vagy rossz?

Amennyiben a hipót illetve a belőle felszabaduló klórt betiltanák újra olyan problémákkal kellene szembenéznie az emberiségnek mint a kolera. A válasz azonban ennél árnyaltabb, ássunk a mélyére! A boltban kapható fekete flakonos hipóra, ha az van ráírva, hogy fehérítő...

bővebben

Mit jelent a Bisnode tanúsítvány? Mi az előnye?

Azt is mondhatnánk, hogy amelyik cég a Bisnode tanúsítvány birtokosa, a vállalkozók krémjébe tartozik. Vagyis az üzleti szféra azon rátermett 9,82 %-ába, akivel gyakorlatilag rizikó nélkül lehet üzletet kötni.De mi is pontosan a Bisnode tanúsítvány és mit...

bővebben

Miért előnyösek a Brilliance mosogatószerek?

A vevő kérdez Hogyan lehet az, hogy egy “bolti” mosogatószer nem habzik jól és hamar elmegy a habja és a zsíroldó képessége nagyon gyenge? Egy “bolti” mosogatószerben mindössze 1,5-3% aktív anyagot tartalmaz, a drágábbak talán 5-6%-ot. Hmm ez hogyan lehet? A válasz...

bővebben
Product added successful
0