Rólunk

Több mint 20 éve a piacon

Miért minket válassz?

Mert mi valóban olyan tisztítószereket gyártunk, amelyek oldják a zsírt, felszedik a koszt, eltávolítják a vízkövet, és feloldanak minden eddig makacsnak hitt szennyeződést. A tisztaságban nem ismerünk kompromisszumot!

Hitvallásunk

Mi, a Brilliance munkatársai azonban hiszünk abban, hogy egy üzlet létezését a tevékenység pénzügyi céljain túl egy magasabb rendű cél is indokolja. Egy üzlet nem úr, amelyet emberek kiszolgálnak, hanem önmagát kell szolgálnia. Feladatunk egy magasabb rendű cél szolgálata: Segíteni az embereknek, segíteni önmagunkon.

Kik vagyunk mi?

A Brilliance® márkanév 1995 októbere óta létezik. Egy testvérpár, Nagy Antal és Gábor alapította. Magyar cég, magyar tulajdonosokkal, akik valóban fontosnak tartják a munkatársak és a vásárlók szempontjait is. Többek közt ennek a szemléletnek köszönhetően, jelenleg a Brilliance az ipari tisztítószerek piacán elismert márka.

Hol próbálták ki vásárlóink a termékeket?

Takarító vállalatok, üzemekben, gyártó hangárokban, nagykonyhákban. Itt elengedhetetlenek a hatékony tisztítószerek és fertőtlenítőszerek, hiszen a tisztaság alapfeltétel, emellett elég sok szabálynak kell megfelelni. A profi felhasználók onnan ismerik tisztítószereinket, hogy tömények, nem híg löttyök, gazdaságosak, hiszen minden tisztítószerünket a vásárlóink igényei szerint fejlesztjük.

Nem támadjuk azokat, akik magas színvonalon szolgálnak. Támogatjuk az erőfeszítéseiket, és együttműködésre törekszünk. Egyedül azokat támadjuk (tisztességes piaci feltételekkel), akik félrevezetnek, rossz irányt mutatnak, vagy másokat megtévesztenek, és tisztességtelenül kihasználnak.

Tisztítószer webáruház megtekintése

Mit tartalmaz még hitvallásunk?

Hiszünk abban, hogy a termékeknek és szolgáltatásoknak kiváló minőségűeknek kell lenniük. Képességeink szerint a legjobbaknak. Elutasítjuk, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat ajánljunk értékesítésre, amelyekben nem hiszünk és nem lehetünk rájuk büszkék. Az ügyfeleink minden befektetett forintjáért maximális értéket nyújtunk.

Hiszünk abban, hogy üzleti vállalkozásunk létének alapja az ügyfél. Erőnket az adja, hogy képesek vagyunk szolgálni őket. Mindenben, amit teszünk, becsületesek, megbízhatóak vagyunk, és az ő érdekeiket szem előtt tartva járunk el.

Hiszünk a munkatársak fontosságában. Tiszteljük azokat, akik kapcsolatban állnak velünk. Tiszteljük őket, mint embertársainkat, tiszteljük jogukat a döntésre, hogy maguk határozzák meg szakmai pályafutásuk céljait. Sosem fogunk embereket olyan tárgyakként kezelni, akik a vezetés céljai szerint manipulálhatók. Lehetőségeink határáig mindent megteszünk, hogy munkatársainknak biztosítsuk a munkahelyi feltételeket személyes céljaik megvalósításához. Olyan vállalati légkört és feltételeket kell teremtenünk, hogy akik ösztönzést éreznek magukban, fejlődhessenek, tanulhassanak, lehetőségük legyen az előléptetésre, a nagyobb sikerre anélkül, hogy megfosztanánk őket döntési szabadságuktól.

Hiszünk abban, hogy a tisztességes és becsületes munkával megkeresett profit jó dolog. A profit teszi lehetővé, hogy fenntartsuk üzleti vállalakozásunkat, a profittól függ, hogy képesek vagyunk-e megvalósítani azokat a célokat, amelyekért vállalkozásunkat létrehoztuk. Nem vagyunk hajlandók non-profit alapon együttműködni az ügyfeleinkkel, hacsak nem vallunk kudarcot igényeik kielégítésében.

Lépjen velünk kapcsolatba

Minősítések

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK