Spórold meg a szerelőt, használj hatékonyabb duguláselhárítót

Spórold meg a szerelőt, használj hatékonyabb duguláselhárítót

A lefolyók ugyan semmilyen esztétikai jelentőséggel nem bírnak, karbantartásuk és tisztításuk mégis épp olyan fontos, mint a lakás többi részének ápolgatása. Sőt, elhanyagolásuk könnyen meg is bosszulhatja magát, hiszen egy csöpögő, eldugult lefolyó könnyen eredményezhet víztócsákat otthonunkban, nem beszélve a koszos, szennyezett víz és az ezzel járó vízkövesedés, penészedés megjelenéséről.

Duguláselhárítás szerelő és csőgörény nélkül

Mégis, a legtisztább otthonokban is könnyedén előfordulhat a dugulás. Idővel elég lehet, ha a vacsora utáni mosogatás során a lefolyóba került ételmaradékok elakadnak, vagy épp a fésülködés, hajvágás során a mosdókagylóba hulló hajszálak összegyűlnek.

lefolyótisztítás természetesen azt is jelentheti, hogy darabjaira szedjük lefolyónkat és megpróbáljuk az összes csőből és tubusból eltávolítani a lerakódásokat. Ha viszont nem akarunk szerelvényszerelőkké változni, egyszerűbb megoldás lehet a csőgörény használata, melyet a lefolyóba dugva szétszedés nélkül is kisikálhatjuk (többé-kevésbé) a csövek belsejét, de jellemzően ez is hosszadalmas és fárasztó megoldás.

A Brilliance termékcsalád azonban egy sokkal könnyebb és kényelmesebb lefolyótisztító módszert nyújthat nekünk, a Brilliance duguláselhárító formájában. 

Sokan pénzkidobásnak tartják a lefolyótisztító szereket, egész egyszerűen azért, mert azt tapasztalták, hogy szinte hatástalanok probléma esetén. Ez valóban így van, ám a Brilliance duguláselhárító ipari elvárásokhoz készült, azaz ereje és hatékonysága sokszorosan felülmúlja az egyszerű bolti termékekét. 


Dugulás esetén mindössze annyi a dolgunk, hogy a lefolyóba öntjük a megfelelő mennyiséget, majd megvárjuk a hatásidő leteltét. Ez karbantartás során 20 perc, míg komolyabb elzáródás esetén akár két óra, vagy egy egész éjszaka is lehet, amely után fontos, hogy melegvízzel mossuk át a rendszert. 

Duguláselhárítás után figyeljünk a megelőzésre is

A termék tökéletesen alkalmas az ételmaradékok, haj, szappan, zsír által keletkezett dugulások megszüntetésére. Szilárd dugulások esetén, például a felújítás során a lefolyóba került törmelék, viszont nem alkalmazhatók!

A Brilliance Duguláselhárítót  ugyanakkor dugulások kialakulásának megelőzésére is remekül használhatjuk. Karbantartás esetén – a lefolyó igénybevételétől függően – hetente vagy havonta használjuk a termékeket – ilyenkor persze kisebb mennyiségben. A rendszeres használat során a már lerakódott, de még dugulást nem okozó szennyeződésektől is megszabadulhatunk, valamint zsírtalaníthatjuk vezetékeinket is.

Vásárolj most duguláselhárító és lefolyótisztító termékeink közül:

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0