Odaégett zsíros fritőz tisztítása extra gyorsan!

Odaégett zsíros fritőz, olajsütő tisztítása zsíroldóval extra gyorsan!

Nálunk az étteremben minden napos feladat, hogy az odaégett zsíros fritőzt kitakarítsuk. Persze ez nem a kedvenc elfoglaltságaink közé tartozik. Előfordult olyan, hogy gyufával kisorsoltuk, ki lesz aki aznap eltünteti a fritőzről az odaégett zsírt! Soha nem örült eddig, aki a rövidebbet húzta 🙂 

Neked is eleged van az állandó vakargatásból, áztatásból, és szereted  gyors zsíroldó  megoldásokat?

Zsíroldás súrolás nélkül, percek alatt

Most vége az odaégett zsírnak és vakargatásnak, mert ha a Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot  használod,  kb 10 percen belül tökéletesen tiszta fritőzöd, olajsütőd van!  

Egy flakon Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum  bruttó 2336 Ft = 6 liter = 8 db 750 ml-es zsíroldó, azaz 1 db 750 ml-es ZSÍROLDÓ brutális erővel bruttó 292 Ft  

A Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot  hígítós flakonban 1:5 arányban hígítottuk, és szórófej segítségével a tepsibe permeteztük. Megvártuk az előírt hatóidőt, letöröltük, vízzel leöblítettük, és a tepsit újra használhattuk!

A Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum  hatékony, gyors, és gazdaságos megoldás! 

Hideg és meleg zsíroldó, erősen habzó komponensekkel

Hideg és meleg zsíroldó
– Tűzhelyek, elszívók, tepsik, fritőzök, olajsütők, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
– Hígítás: 1:5 – 1:100

Rendelj hígítós flakont is: ÜZEMI ZSÍROLDÓ SZUPERKONCENTRÁTUM HÍGÍTÓ FLAKON SZÓRÓFEJJEL 750ML  

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők, olajsütők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban, a vendéglátóiparban, de remekül használható lakossági célokra is.

Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél. 

Használati utasítás:

Tűzhely, sütőlap, fritőz  tisztításra: Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig!).

Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban.

Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful