Megújult a Tisztítószer.hu webáruháza

A Brilliance 25 éves sikerének titka az, hogy már a kezdetektől fogva odafigyeltünk ügyfeleink igényeire. Ezért döntöttünk úgy, hogy vásárlóink elvárásaira támaszkodva elkészítünk egy új webáruházat, ami még egyszerűbbé teszi az online tisztítószer vásárlást.

Használd a mobilod!

Ha csak néhány perced van, de mégis szükséged van tisztítószerekre, akkor imádni fogod az új, mobilokra optimalizált oldalt! Nem kell sokáig böngészned, elég csak előkapnod a mobilod, és 2 perc alatt végzel! Használd az új keresőt vagy a segédmenüt, így pillanatok alatt megtalálhatod a téged érdeklő terméket, termékkategóriát, és csupán egyetlen percbe kerül leadni a rendelésed!

Rendszeresen vásárolsz? Itt a bevásárló lista

Szereted a Brilliance termékeket, de már unod, hogy mindig meg kell keresned ugyanazokat tisztítószereket? Mostantól megkönnyítjük a dolgod a bevásárlólista bevezetésével. Egyszerűen csak állítsd be, mely termékekre és milyen mennyiségre van szükséged rendszeresen, és már készen is vagy! A bevásárlólistádat bármikor módosíthatod, elvehetsz és hozzáadhatsz termékeket, és ha szükséged van új szállítmányra, egyetlen kattintással megrendelheted a listád tartalmát!

Még több takarítási segítség

Szeretnél minél gyorsabban végezni a takarítással, de nem akarsz félmunkát végezni? Nem vagy benne biztos, hogy felelhetsz meg a hatályos jogszabályoknak és a HACCP előírásoknak? A Tisztítoszer.hu-n mostantól még több takarítási tippet olvashatsz az üzemi konyhákat, magánháztartásokat, éttermeket leginkább érintő problémák megoldásáról. Figyeld bejegyzéseinket, vagy keress rá a téged érintő probléma nevére!

Akciós termékeink elérhetőek közvetlenül innen is!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Product added successful