Kandallóüveg tisztítása Brilliance tisztítószerrel

Kandallóüveg tisztítása Brilliance tisztítószerrel

Vevői kérdés: hogyan és mivel tudom megtisztítani a kandalló üvegét?

“Családi házba költöztünk, aminek a nappaliját egy gyönyörű régi kandalló díszíti. Imádjuk! Nem csak mert a hideg téli estéken nagyon jó meleget ad, de hangulatos is mellette ülni és pihenni, gyönyörködni benne. Viszont van egy nagy problémánk: az előző tulajdonos nem igazán foglalkozott az üveg tisztításával, évek óta elhanyagolta. Így bármivel próbálkozunk, nem tudjuk tökéletesen megtisztítani és hamar újra kormos lesz. Mit tanácsoltok?”

Teljesen megértjük kedves vevőnk aggodalmát! A kandalló üveg tisztítása nem egyszerű feladat. Ha nem a megfelelő tisztítószerrel és módon végezzük, akkor nem csak foltos maradhat és könnyebben koszolódik, de akár az üveg is karcos lehet.

Így lehet tökéletesen megtisztítani a kandalló üvegét

A kandalló üvegének tisztításához a Brilliance® Ipari tisztítószert ajánljuk, attól függően, hogy az üveg mennyire van elkoszolódva, 1:10 hígításban. Egyszerűen csak ráfújjuk a felületre és szivaccsal papírtörlővel letöröljük. A koncentrátum elég erős ahhoz, hogy hatékonyan és tartósan eltávolítsa a kormot a felületről. Fontos azonban, hogy mint minden takarításhoz, ehhez is gumikesztyűt használjunk!

Érdemes azonban leöblíteni a felületről a tisztítószert, mert (mint minden erős vegyszer) az üveget megmarhatja. Bár a kandalló üvege edzett üveg, de ahhoz, hogy biztosan ne legyen matt, miután letöröltük a tisztítószert róla, spricceljük le vízzel és töröljük át egy papírtörlővel.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0