A Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer előnyei

A Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer előnyei

1. Jól habzik

A habzás nagyon jól mutatja, hogy mennyi zsíroldó képessége van még egy mosogatószernek. Hab = jó zsíroldó képesség. (Léteznek nem habzó tisztítószerek, azokra ez természetesen nem igaz)

2.  Nem szárítja a kézbőrt

A fertőtlenítős mosogatószerek egyik nagy hátránya, hogy nem kíméletesek a kéz bőrrel. Legalább is eddig ez így volt!  A Brilliance fertőtlenítős mosogató- és tisztítószert úgy kifejlesztettük, hogy kímélje a kezet. Ez egy nagy újdonság és egy teljesen új megközelítés eredménye. Ezt ki kell próbálni!

3.  Fertőtlenít

Kettő az egyben, zsíroldó hatása mellett magas fokú fertőtlenítő ereje révén minden baktériumot és gombát elpusztít (baktericid és yeasticid).

Fontos, hogy az előírt behatási időt ki kell várni és alaposan le kell öblíteni a kezelt felületet/edényeket.

4.  Jó a zsíroldó képessége

Kíméletes a kézbőrrel, fertőtlenít és azt szeretnénk, hogy a zsíroldása is jó legyen? Nem túlzás ez egy kicsit? De az, viszont megoldottuk. Természetesen nem volt könnyű, de a Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer fejlesztése közben ezt a szempontot is szem előtt tartottuk, mivel úgy gondoljuk nem szabad megalkudni a tisztítószereink minőségét illetően, küldetésünk ugyanis, hogy olyan tisztítószereket gyártsunk, amikkel az emberek könnyedén jó közérzetet tudnak teremteni.

5.  Kedvező az ára

A termék ár-érték aránya kiváló a HACCP területére kapható termékekhez képest, mivel hatásfoka igen magas. Természetesen az ár nem minden és tudjuk, hogy amikor valami nagyon olcsó, akkor pont a lényeg hiányzik belőle. Viszont az ár-érték arány már más kérdés, egyrészt maga a tisztítószer nagyon jó minőségű, másrészt “jóárasítottuk”, hogy ne is legyen több kérdés.

Amennyiben a nagy (5 liter) változatot választod, még többet spórolhatsz, mivel így a literenként ár alacsonyabb lesz, mintha több kisebb kiszerelésben vásároltál volna

 

6.  Gazdaságos

Mivel igen erőteljesen felhígítva kell használni (általános fertőtlenítésre 1%, mosogatásra 0,5%), így nagyon sokáig elég még a kisebb kiszerelés (1 liter) is. Nagyobb konyhák, vendéglátó helyek, szállodák számára javasoljuk, hogy válasszák a nagyobb méretet (5 liter), amiből ha többet rendelnek (összesen 25 ezer forint értékben, vagyis minimum 4×5 liter), akkor a szállítás INGYENES lesz, így még több megtakarítással számolhatnak.

Kép Cikkszám Termék neve Ár Gomb a kosárhoz
Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 5l FMT5 Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 5l 10 437 Ft 9 037 Ft (7 116 Ft+áfa)
Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 1l FMT1 Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 1l 2 408 Ft 2 071 Ft (1 631 Ft+áfa)

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0