Brilliance Ezüsttisztító 1 l

Brilliance Ezüsttisztító 1 l
Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2 191 Ft (1 725 Ft+áfa)

Jelenleg a termék nem elérhető.

Értesítés kérése a termék elérésekor

Kisebb kiszerelésben is elérhető a termékünk a Brilliance® Ezüsttisztító 200ml

Nem oldja le az ezüstöt
Pillanatok alatt fényes és tiszta lesz a felület.
Használatra előkészített oldat
Fémmegmunkáló üzemekben, grafitos zsír eltávolítására is alkalmazható.
A termék ára a termékdíjat is tartalmazza!
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Ezüsttisztító 1 l termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Kati

    Olyan szép csillogóak, ragyogóak lettek az a garázsból előkerült tálak, mintha ma vettem volna őket. Mivel ezek még a dédszüleimé voltak, nekem különösen értékesek, nem hittem volna, hogy ilyen könnyen megmenthetők!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

Fémmegmunkáló üzemekben: rézre, bronzra is kiválóan alkalmazható – grafitos zsír eltávolítására: 1:1 vagy 1:2 arányban.

A hőmérséklet és a magas nyomás alkalmazása csökkent a hatásidőn. Például 60 C°-on, magasnyomással a hatásidő 30 percről akár 5-10 percre is lecsökkenhet.

A Brilliance® Ezüsttisztítóval könnyedén eltávolíthatja az ezüst szulfátot az étkészletekről, evőeszközökről, tálakról, gyertyatartóról és minden más ezüst felületről.

Használati utasítás

Ezüst tisztítás: Egy olyan edényben, amit élelmiszerhez nem használnak, (ez ne legyen alumínium vagy nemesacél) készítsen egy fürdőt, amibe helyezze bele az ezüst tárgyakat. Rövid idő elteltével vegye ki azokat és azonnal öblítse le, majd puha ronggyal törölje szárazra a felületét. Nagyobb tárgyakat Brilliance® Ezüsttisztító folyadékba mártott vatta segítségével tisztítsa meg. Kesztyűt mindig használjon!

Ne használja: új ezüstre, nemesacélra, drágakőre, korállra, gyöngyre és gyöngyházra.

Összetevők

<5% Tiokarbamid, <5% Alkildimethil-benzin-ammoniumklorid, <5% Hidrogén-klorid

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Hogyan és mivel fertőtlenítsünk az edzőteremben?

A május 4-i rendelet értelmében újra elkezdhetnek kinyitni az edzőtermek Magyarországon, ám szigorú szabályokat kell betartani mind az üzemeltetésnek, mind a kondizni vágyóknak mindannyiuk egészségének megőrzése érdekében. Az első és legfontosabb a folyamatos...

bővebben

Valóban a kézfertőtlenítő szárítja ki a bőrt?

Folyamatos probléma az, főleg a téli és tavaszi hónapokban, hogy kezünk könnyen kiszárad - mostanában pedig, mikor fokozott figyelmet fordítunk a rendszeres kézmosásra és kézfertőtlenítésre, erre a problémára nagyobb figyelem szegeződik. A kozmetikaipar is...

bővebben
0