Tizenkét évnyi zsírt és kormot gyűrt le a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum!

Tizenkét évnyi zsírt és kormot gyűrt le a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum!

Minden háziasszonynak megvan a maga kedvenc serpenyője, melyeket természetesen éttermekben és egyéb vendéglátóipari egységekben is előszeretettel alkalmaznak.. A sok éven át tartó használat ugyanakkor hajlamos nyomot hagyni ezeken a termékeken is, és tapasztalataink azt mutatják, hogy a sokszorosan odaégett, régóta használt tepsik és edények azok, amelyeknél a bolti tisztítószerek már látványosan feladják a harcot. Épp ezért örömmel fogadtuk, mikor egy ügyfelünk azzal keresett meg, kíváncsiságból leteszteli, vajon mire képes a Brilliance Üzemi Zsíroldó  Szuperkoncentrátuma kedvenc, több mint egy évtizede használt serpenyőjén.

Valóban létezik hatékony, de szagtalan zsíroldó?

“A zsíroldóknak olyan büdös, mindent átható gőze van, hogy a korábbi használatok után úgy éreztem, mintha a nyálkahártyámat marná a gőz. Épp ezért sokáig nem is vásároltam őket, de mint megtudtam és most meg is tapasztaltam, a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum nem büdös!”

De vajon tizenkét évnyi használat után várhatunk annál többet, mint amit a képen látunk? Amit biztosan tudunk: a serpenyőt minden alkalommal elmosták és fertőtlenítették használat után, de hiába, az odakozmált és az aljára, oldalára égett zsírfoltok már nem tűntek el, bármilyen kétségbeesetten is sikálta és kaparta ügyfelünk a sütés után.

A Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátumot azonban pontosan az ilyen makacs, többszörösen odaégett zsírfoltokra, szennyeződésekre fejlesztettük ki, így biztosak voltunk benne, hogy az üzemi zsíroldó képes meglepetést okozni.

Ügyfelünk első lépésben felmelegítette a főzőedényt, majd felvitte rá az üzemi zsíroldót.

Arra ugyanakkor ő is vigyázott, hogy a serpenyő nyelét pontosan olyan hígítási aránnyal kezelje, mint amit a leírásban megadtunk, ami azért fontos, mert ez a rész alumíniumot tartalmazhat, amit a zsíroldó – ha túl tömény – képes megmarni.

Hideg zsíroldó erősen habzó komponensekkel

Ahogy azt visszatérő vásárlóink már tapasztalták, az üzemi zsíroldó egyik legnagyobb előnye, hogy az erősen habzó komponenseinek köszönhetően nem folyik le a kezelni kívánt felületről. Ez természetesen nagyban megkönnyíti a takarítást, mivel elég felvinni a kiválasztott felületre oldatot, majd kivárni az optimális kezelési időt.

Zsíroldás gyorsan, súrolás nélkül?!

A hab eltávolítása után aztán egyértelművé vált, hogy hiába gondolta úgy tulajdonosa, a sütőedény mégsem szívta magába örökre a zsírt és a kormot! Mindössze 5-6 perc kellett ahhoz, hogy egy szivaccsal letörölgetve – súrolás nélkül – egy más színű, megújult Tefal serpenyőt kapjon!

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, ügyfelünket is meggyőzte a végeredmény, így a jövőben kizárólag a Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátummal kezeli sütőedényeit.

Amikor letelt az előírt hatóidő, letörölgettem a szivacs keményebb felével, de direkt nem súroltam, mert kíváncsi voltam, hogy mennyit szed le csak úgy magától a barna rétegből. Aztán megláttam, és rájöttem, hogy MINDENT! Köszönöm!

 

Figyelem: egyes serpenyők nyele alumíniumot tartalmaz, ezért ezt a részt kizárólag az előírt hígítású oldattal szabad kezelni, és tilos hosszabb ideig rajta hagyni a tisztítószert! 

Rendelj most szupererős zsíroldószereink közül:

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0