Mosogatógép belsejének tisztítása

Mosogatógép belsejének tisztítása

A mosogatógép belsejének tisztítása főként akkor jelent problémát, amennyiben a vízelőkészítés nem megfelelő! Ezt egyébként főként a pultba szerelhető ipari mosogatógépeknél tapasztaltuk. Ennek ellenére természetesen minden olyan esetben előfordulhat, amikor kemény vízzel történik a mosogatás. Ennek megelőzése a vízlágyítással kezdődik, erről itt írtunk már egy cikket, melyet ide kattintva olvashatsz.

Amennyiben mégis megtörtént és a vízkő, eluralta a mosogató gépünket az alábbiakat tehetjük:

Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószerrel könnyedén és biztonságosan tisztíthatjuk meg a mosogatógép belsejét. Ez a termékünk kapható szuperkoncentrátum, koncentrátum és felhasználásra előkészített verzióban is.

A Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer hatékonyan tisztítja ki élelmiszeripari sav segítségével a készülék belsejét és külsejét is, ugyanakkor nyugodtak lehetünk afelől, hogy csak a vízkövet fogjuk eltávolítani és nem marjuk meg a felületet. A közhiedelemmel ellentétben a rozsdamentes de még bizonyos minőségű saválló acélok is károsodhatnak különböző féle savak hatására.

Az ajtót is pillanatok alatt megtudjuk tisztítani:

Hatásidő:

Szemmel látható a különbség, igaz?

Az INOX berendezéseket is könnyedén megtisztíthatjuk:

Nedves letörlés:

Száraz letörlés:

…és készen is vagyunk:

Ezek után a külső felületeket lekezelhetjük Brilliance Felületápoló és Tisztítószerrel. A felület olyan lesz, mintha most jött volna ki a készülék a gyárból! 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0