Csaptelep tisztítása – Így spóroltuk meg az új csaptelep árát

Csaptelep tisztítása – Így spóroltuk meg az új csaptelep árát

Idén nyáron költöztünk be a lakásunkba, aminél már az egyeztetés és a lakásbejárás során is tiszta lett, hogy a belső részével lesz még munkák a kipakolás után… Főleg a konyhai csaptelep tűnt nagyon rondának és elhanyagoltnak, de azt hittük, egy alapos és hosszú tisztítás megoldja a helyzetet. Hát nem…

 

Ezzel a bevezetővel kezdte el történetét egyik ügyfelünk, aki röviden összefoglalta, hogy a beköltözés után szinte azonnal az egyik ismert vízkőoldószerrel esett neki a csaptelepnek és a mosogató tálcának, amit az előző tulajdonos igencsak elhanyagolt. Csakhogy hiába akarta fogkefével és szivaccsal eltüntetni az elmúlt évek nyomait, szinte semmi eredményt nem ért el, ezért megpróbálta a vízkőoldást ecettel és szódabikarbónával is, de a vízkőoldás házilag legismertebb módszere sem hozta meg az áttörést. A férjével már egy teljesen új csaptelep vásárlásán gondolkoztak, de mivel a lakásvásárlás és a beköltözés komolyabb költségekkel járt, ezért úgy döntöttek, tesznek még egy próbát. Szerették volna megtalálni a legjobb vízkőoldót, és egy ismerősük ajánlására két új terméket is vásároltak, melyek közül az egyik a Brilliance® Vízkőoldó és Tisztítószer Szuperkoncentrátuma volt.

Először a problémásabb részeken teszteltük, ahonnan sajnos könnyen lefolyt, de a vízszintes felületeken meglepve tapasztaltuk, hogy engedni kezdett a vízkő!!! Másodjára már hígítás nélkül estünk neki, a férjem is segített, és egyes helyeken fogpiszkálót is használnunk kellett, mert szó szerint kis megkövesedett darabokat kapartunk ki a lyukakból. De végre sikerült, a szuperkoncentrátum tényleg feloldotta a több éves vízkőt, és el tudtuk távolítani. Mondanom sem kell, mind a ketten örültünk, hogy 8-10 ezer forintos csaptelep és a beszerelési költség helyett megmentettünk a helyzetet egy 1400 forintos tisztítószerrel, amiből még alig használtunk el!!!

A vízkőoldótól lesz karcos a csaptelep?!

Ügyfelünk a vakuval készült fényképen azt is észrevette, hogy miután sikerült megtisztítania a csaptelepet, az jól láthatóan karcosnak tűnik. Bár neki szerencséje van, mert normál fényviszonyok között az ő telepén ez kevésbé látszik, mi gyakran találkozunk a problémával súlyosabb formában is. Ennek oka, hogy több népszerű tisztítószer sósavat tartalmaz, ami ugyan valóban erősíti a tisztítószereket, ám annyira erős, hogy megmarja a csaptelepet, amit utólag sajnos már nem lehet helyrehozni. A Brilliance® Vízkőoldó és Tisztítószer Szuperkoncentrátum ugyanakkor nem tartalmaz sósavat, így nem csak hatékonyan, hanem roncsolásmentesen tisztítja meg a kezelt felületeket.

Nézd meg munka közben a Brilliance® Vízkőoldó és Tisztítószer Szuperkoncentrátumot, amivel a csempét is újjá varázsolhatod!

 

Az eredmény magáért beszél, csaptelep tisztításához ajánlott termékeink:

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0