Brilliance ipari tisztítószerek a piac kiemelkedő hatásfokkal bíró termékei

Brilliance ipari tisztítószerek a piac kiemelkedő hatásfokkal bíró termékei

Egy ipari vagy üzemi tisztítószer esetén különösen fontos, hogy erős tisztító erővel bírjon, hatékonyan tüntesse el a nagy mennyiségben leragadt szennyeződéseket is. Mivel nagy felületen használják, ezért jóval nagyobb mennyiségre van belőle szükség.

Az ipari tisztítószerek az erősebb tisztító hatás elérése érdekében koncentráltabbak, ezért áruk is arányosan magasabb, mint a háztartásban használatos szereké (hiszen otthon a kisebb erősségű vegyszerek is tökéletesen tisztítanak). Éppen ezért lényeges, hogy milyen arányban lehet/kell őket hígítani, hiszen minél több vízzel keverhetők, annál gazdaságosabbak.

A Brilliance ipari tisztítószerei ma a hazai piacon forgalmazott tisztítószerek között kiemelkedő hatásfokkal rendelkeznek.

Az alábbi diagram remekül szemlélteti, hogy a Brilliance IPARI TISZTÍTÓSZER (piros vonal) hatásfoka még magasabb hígítási arány mellett is megőrzi a hatékonyságát a kereskedelemben kapható más termékekkel szemben (narancs vonal, kék vonal)

A Brilliance 1:10-es hígításban nagyon jól működik, majd ha több vizet adagolunk hozzá, akkor 1:20, 1:30, 1:40, 1:50 arányban és még 1:60 arányban is szinte ugyan azt a tisztító hatást hozza.

A Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20l sokféle típusú felület tisztítására és zsírtalanítására alkalmas: beton, műgyanta, padozat

Mivel nem okoz korróziót a fém felületeken, ezért autó alvázát is lehet vele mosni, használható gépek tisztítására is.

Rendeld meg most Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20l és a szállítás INGYEN volt!

A tisztitoszer.hu weburáházából minden 25 ezer forint feletti megrendelés esetén garantált 9% kedvezményt biztosítunk!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0