Brilliance Vízkőoldó 1 l

Listaár: 1.276 Ft
1.188 Ft
(Bruttó ár) Megtakarítás: 88 Ft (7%) Megtakarítás 7%
VO1
Készleten
+
25.000 Ft értékben rendelj még az INGYENES szállításhoz (kivéve Ioncserélt víz és IBC)

Egyperces vízkőoldó, WC-be, piszoárokba, vizes helyiségekbe, tálalókba, konyhákba
Kávéfőzőgép és vízforraló vízkőmentesítésére is használható
Nem bántja a krómozott felületeket
Hígítás: töményen vagy 1:1-ben
A termék ára a termékdíjat is tartalmazza!

  • Mikor érkezik meg a csomag?
  • BIZTONSÁGI ADATLAP LETÖLTÉSE

Professzionális vízkőoldó 750ml akár bruttó 204 Ft-tól

Nem hiszed? Akkor számoljunk utána!

Szemben egy 750 ml-es bolti termék 700-800 Ft-os árával, a Brilliance Vízkőoldó Szuperkoncentrátum ára 1.628 Ft, a hozzá tartozó higítós flakoné (melyre mindenképpen szükséged lesz) pedig 436 Ft. Fontos azonban tudnod, hogy míg a bolti terméket már hígítva viszed haza, addig a szuperkoncentrátum tömény szer melyet te magad hígítasz szükségszerűen. Ha betartod az ajánlott hígítási arányt (1:5), akkor egyetlen 1 literes szuperkoncentrátumból nyolcszor töltheted fel teljesen a 750 ml-es flakont! Ráadásul a következő vásárlásnál már csak a szuperkoncentrátumot kell megrendelned, azaz 750 ml minőségi vízkőoldó szerért mindössze 204 forintot fizetsz!

Megtekintem a terméket!

Brilliance® Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátum munka közben! Előtte-utána

Leírás

A Brilliance® Vízkőoldó „egyperces” sósavmentes vízkőoldó, mely eltávolítja a vízkövet, tejkövet, borkövet és a fémoxidokat. Nem bántja a krómozott felületeket!

Használati utasítás

Vízkőoldás: Vizes helyiségekben, WC-k, piszoárok: töményen vagy 1:1-ben.

Kávéfőzőgépek és vízforralók vízkőmentesítésére: Kávéfőzők és vízforralók vizkőmentesítését úgy végezze, hogy öntse a vízkőoldót a készülék víztartályába, felesben hígítva vagy töményen, majd hagyja állni. Mindezt végezze hideg állapotban, amíg a berendezés vízkőlerakódásai megszűnnek. Vízkőmentesítés után tiszta vízzel forralja át a készüléket, hogy a rendszer biztosan kitisztuljon. Használat előtt a vízkőoldót próbálja ki műanyag felületeken, egy nem látható helyen, mivel a műanyag részeken árnyalatnyi elváltozást okozhat.

Passziválás: Rozsdás vas felületekre egy ecset segítségével, higítatlanul hordja fel a készítményt. Ez egy fekete réteget képez a felületen, amely száradás után festhető.

Összetevők: <20% Foszforsav

100% magyar termék - Villámgyors kiszállítás

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is