Brilliance Ablaktisztító csomagajánlat

1.566 Ft
(Bruttó ár)
ATSZK1CS
Készleten
+
25.000 Ft értékben rendelj még az INGYENES szállításhoz (kivéve Ioncserélt víz és IBC)

Alkoholos ablaktisztító
Ablakok, tükrök, bútor, napi takarítására
Nyári szélvédőmosó folyadékként is alkalmazható
Hígítás: 1:5

  • Mikor érkezik meg a csomag?
  • BIZTONSÁGI ADATLAP LETÖLTÉSE

Miért kerül ennyibe egy flakon?

Belegondoltál már abba, hogy heti, havi és főleg éves szinten mennyi pénzt dobsz ki gyenge minőségű ablaktisztító szerekre?

SEGÍTÜNK

Szemben egy 750 ml-es bolti termék 500-600 Ft-os árával, a Brilliance Ablaktisztító Szuperkoncentrátum ára 1.130 Ft, a hozzá tartozó higítós flakoné (melyre mindenképpen szükséged lesz) pedig 436 Ft. Fontos azonban tudnod, hogy míg a bolti terméket már hígítva viszed haza, addig a szuperkoncentrátum tömény szer melyet te magad hígítasz szükségszerűen. Ha betartod az ajánlott hígítási arányt (1:5), akkor egyetlen 1 literes szuperkoncentrátumból nyolcszor töltheted fel teljesen a 750 ml-es flakont! Ráadásul a következő vásárlásnál már csak a szuperkoncentrátumot kell megrendelned, azaz 750 ml minőségi ablaktisztító szerért mindössze 141 forintot fizetsz!
Tehát még egyszer, hisz mostmár érted: belegondoltál már abba, hogy heti, havi és főleg éves szinten mennyi pénzt dobsz ki, amit megspórolhatnál a szuperkoncentrátum használatával?

Leírás

A Brilliance® Ablaktisztító szuperkoncentrátum 1:5-ben hígítva cseppmentesen szárad és antisztatizáló hatású, ezért a tisztított felület sokáig tiszta marad, legyen szó üvegfelületről vagy bútorok napi takarításáról.

Használati utasítás

Üvegtisztításhoz a Brilliance Ablaktisztító szuperkoncentrátumot mindig hígítsa vízzel, 1:5-ben. Miután befújta az üvegfelületet egy papírtörlővel, könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!

Nyári szélvédő mosásra, töményen vagy akár 1:10 arányba hígítsa a készítményt az autó szélvédőmosó tartályában.

Bútor tisztításhoz is 1:5 arányban hígítsa. Miután befújta a bútor felületét, egy papírtörlővel vagy egy szöszmentes ruhával könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!

Összetevők a 648/2004/EK irányelv szerint: felületaktív anyag <25% Izopropil-alkoholt tartalmazó vizes oldata, adalékanyagokkal.

100% magyar termék - Villámgyors kiszállítás

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is