Brilliance Ablaktisztító koncentrátum 1 l

898 Ft
(Bruttó ár)
ATK1
Készleten
+
25.000 Ft értékben rendelj még az INGYENES szállításhoz (kivéve Ioncserélt víz és IBC)

Alkoholos ablaktisztító
Ablakok, tükrök, bútorok, napi takarítására
Nyári szélvédőmosó folyadékként is alkalmazható

  • Mikor érkezik meg a csomag?
  • BIZTONSÁGI ADATLAP LETÖLTÉSE

Leírás

A Brilliance® Ablaktisztító koncentrátum 1:2-ben hígítva cseppmentesen szárad és antisztatizáló hatású, ezért a tisztított felület sokáig tiszta marad, legyen szó üveg felületről vagy bútorok napi takarításáról.

Használati utasítás

Üvegtisztításhoz: a Brilliance Ablaktisztító koncentrátumot mindig hígítsa vízzel, 1:2-ben. Miután befújta az üvegfelületet egy papírtörlővel, könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!

Nyári szélvédőmosásra: töményen vagy akár 1:2 arányban hígítsa a készítményt az autó szélvédőmosó tartályában.

Bútor tisztításhoz is 1:2 arányban hígítsa. Miután befújta a bútor felületét egy papírtörlővel vagy egy szöszmentes ruhával könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!

Csempe tisztításra kiválóan alkalmazható és akkor is hatékony, ha előtte egy lúgos tisztítószerrel végeztünk ezen a felületen tisztítást és a lúgmaradványoktól csíkos maradt a felület. Azonban tudnunk kell, hogy nem semlegesíti, hanem hatékonyan leoldja a tisztítószer maradványokat és a benne lévő alkohol miatt ragyogóan tiszta lesz a felület. Előfordulhat a lúgmaradványok mennyiségétől függően, hogy egy bő vízes öblítést szükséges végezni a Brilliance Ablaktisztító koncentrátum használata előtt!

Összetevők:<15% Izopropil-alkohol.

Felületaktív anyag izopropil-alkoholt tartalmazó vizes oldata, adalékanyagokkal.

100% magyar termék - Villámgyors kiszállítás

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is