Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 l

833 Ft (656 Ft+áfa)

Sütő-és tűzhelytisztításra
Hideg zsíroldásra
Lábas-és fazéktisztításra
A termék ára a termékdíjat is tartalmazza!

Kiszállítási díjaink
Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!
Mikor érkezik meg a csomag?
Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.
Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A Speeder® Professional Hideg zsíroldó – használatkor hab állagú zsíroldó tisztítószer. A hab hatására a legkeményebben leégett lábasokat és tűzhelyeket egy szempillantás alatt tisztává varázsolhatja.

Használati utasítás

Használata könnyű és gyors: Fújja a szennyezett felületre a habot és 1-5 perces hatásidő után könnyedén törölje le a szennyeződéseket. A fekete odaégett ételmaradványok eltávolítását a lábos előzetes felmelegítésével (80 °C) teheti még hatékonyabbá. Utána csak fújja be a lábost, hogy eltávolíthassa a szennyeződéseket. Tisztítás után, minden esetben citromlével és bő vízzel öblítse át a felületet. Felmosáshoz fújjon közvetlenül a konyha kövezeten lévő zsíros szennyeződésre, majd végezzen egy általános felmosást, így gyorsan eltávolíthatja a nagyon makacs szennyeződéseket is. Ne használja: alumíniumra, horganyra, illetve lúgnak nem ellenálló felületre.

Összetevők : <10% Nátrium-hidroxid, <5% Alkil-poliglükozid, <0,5% Dodecilbenzolsulfonsav

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Speeder professional hideg zsíroldó biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Mi történt a réz kupolával azóta?

Mi történt a réz kupolával azóta? Emlékszel még? Pár héttel ezelőtt munkatársunk segítségével elkezdték letisztítani a kisvárdai "PARISH BULL HOTEL" parkjában lévő kápolna rézkupoláját.   Azóta a lelkes kis csapat a Brilliance Vízkőoldó és tisztítószer...

Sosem találnád ki, hol bújik meg a legtöbb baktérium a konyhádban

A vasárnapok általában nem csak a pihenésről, hanem a takarításról is szólnak. Egy tanulmány szerint ugyanakkor a legtöbb háztartásban, noha rendszeresen takarítanak, jellemzően elfeledkeznek a konyha, vagy a konyhai eszközök egyes részeiről  Ime, néhány tipp, hogy a...

Tökéletes csillogás, mindent felülíró vízlepergető hatás

BRILLIANCE® SAMPON ÉS VIASZ 2 AZ 1-BEN Meglepetés videóval készült nektek Nagy Gábor, a Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. egyik tulajdonosa. Azt állítja, hogy van egy olyan termékünk, amit nem csak az autómosókban imádnak, nézd csak meg!   Az autó hátsó...

Most vége az odaégett zsírnak és a sokáig tartó vakargatásnak!

Ugye Te is tapasztaltad már, hogy létezik az a fajta makacs zsíros, lerakódott kosz, aminek láttán egy hatalmas sóhaj a válasz. Ilyenkor általában az jut eszünkbe, hogy biztosan rengeteg idő lesz, mire levakargatjuk, feláztatjuk, és végre tiszta lesz. Többnyire el is...

Kínálj vendégeidnek friss kávét minden nap!

Kínálj vendégeidnek friss és zamatos kávét minden nap! "A hozzánk járó vendégek imádják a zamatos, friss kávét! Én pedig szeretem, ha a vendégeim elégedettek, ráadásul ennek hangot is adnak! Éppen ezért kiemelten fontos számunkra, hogy jó minőségű kávét kínáljunk,...
Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful