Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer (hígítós flakonban) 0,75 l

892 Ft (702 Ft+áfa)

Vízkőoldó és tisztítószer egyben
Vizes helyiségek, csempe, járólap, fuga könnyed és gyors megtisztítására
Könnyű hígítás a nívócsík segítségével
A krómozott és akril felületeket sem bántja!
Ebben a flakonban hígítsa 1:2 arányban a Brilliance® Savas tisztítószer koncentrátumot, amely külön megvásárolható!

Kiszállítási díjaink
Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!
Mikor érkezik meg a csomag?
Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.
Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

Ennek a hígítós flakonnak a segítségével könnyedén be tudja hígítani a Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátumot. Ehhez használja a nívócsíkot, a megfelelő jelölésig töltse tisztítószerrel, majd engedjen hozzá vizet, hogy a flakon tele legyen. Figyeljen arra, hogy vékony sugárban eressze hozzá a vizet, hogy a tisztítószer ne habozzon ki. Miután ezzel végzett, tekerje vissza a habosítós szórófejet, így egy felhasználásra előkészített tisztítószert kapott. Fémek tisztítására is alkalmas, pl.: réz, INOX,alumínium, vas, stb.

A krómozott és akril felületeket sem bántja, de kíméletlen a vízkővel és a kosszal, szappanmaradványokkal szemben!

Az termék ára a termékdíj árát is tartalmazza!

Használati utasítás

Nagyon vastag lerakódásokra: erős víz-, tej-, borkő lerakódásokra: hígítatlanul vagy 1:2 hígításban.

Könnyebb szennyeződésekre: Csempemosás: 1:2-1:10 hígításban. Felmosás: 1:10–100 hígításban.

Zománcozott vagy erős savaknak nem ellenálló felületekre ne használja!

Fémtisztításra, rozsdamarásra: Réz, acél, alumínium stb: 1:2 hígításban, ahogy az oxidréteg eltűnt, a felületet le kell öblíteni, majd szárazra kell törölni. Így teljesen zsír- és oxidmentes felületet kapunk.

Fuga tisztításhoz: 1:2 hígításban használja, 5 perces hatásidővel, majd öblítse le a felületet. Készítsen tartóssági próbát, mert némely régi, elhasználódott fuga állapota esetleg tovább romolhat.

Összetevők: <10% Foszforsav, <1% Dodecilbenzolszulfon sav, <1% Alkohol etoxilát, <1% 1-Metoxi-2- Propanol.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer (hígítós flakonban) 0,75 l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance vízkőoldó és tisztítószer biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Előzd meg az influenzát hatékony kézfertőtlenítéssel!

A hideg idő beköszöntével szép lassan el kell búcsúznunk a lenge ruhákba öltözött nők, illetve a kisportolt férfiak kellemes látványától. Helyüket rendre átveszik a nagykabátba burkolózó egyre jobban didergő emberek, majd végül az üres utcák és a zsúfolt orvosi...

Tíz hasznos tipp az őszi nagytakarításhoz – ablaktisztító folyadékkal

Akár szerettük az idei forróságot, akár nem, lassan búcsút mondhatunk a nyárnak, ami nem csak a hűvösebb idő érkeztét, hanem az őszi nagytakarítás aktualitását is jelzi. Tavasszal persze mindenki lelkesebben végzi el a legfontosabb feladatokat, a portalanítást, az ablaktisztítást és a mosást, míg szeptember-október környékén a többség kissé lehangoltan kezd neki a takarításnak. De ha már időt szánunk rá, akkor csináljuk jól, sőt csináljuk okosan, ezért most megosztunk néhány hasznos tanácsot Veled, amit ha betartasz, nem csak gyorsabban végzel majd, hanem a végeredménnyel is elégedett leszel.

Sosem találnád ki, hol bújik meg a legtöbb baktérium a konyhádban

A vasárnapok általában nem csak a pihenésről, hanem a takarításról is szólnak. Egy tanulmány szerint ugyanakkor a legtöbb háztartásban, noha rendszeresen takarítanak, jellemzően elfeledkeznek a konyha, vagy a konyhai eszközök egyes részeiről  Ime, néhány tipp, hogy a...

Mi történt a réz kupolával azóta?

Mi történt a réz kupolával azóta? Emlékszel még? Pár héttel ezelőtt munkatársunk segítségével elkezdték letisztítani a kisvárdai "PARISH BULL HOTEL" parkjában lévő kápolna rézkupoláját.   Azóta a lelkes kis csapat a Brilliance Vízkőoldó és tisztítószer...

Neked is eleged van az odaégett zsíros foltok kapargatásából?

"A legtöbb sütéskor elkerülhetetlen, hogy néhány odaégett zsíros folt maradjon a sütés végén. Leginkább akkor, ha finoman illatozó kakaóscsigával várjuk a reggeliző vendégeket. A bisztróban mi a vendégek legnagyobb örömére minden reggel frissen készítjük a...
Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful