Brilliance Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum 1l

Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum
Értékelés 5.00 az 5-ből, 19 értékelés alapján
(19 vásárlói értékelés)

1 798 Ft (1 416 Ft+áfa)

Készleten

Erős zsíroldó és fertőtlenítő hatás élelmiszer- és vendéglátóiparba
Baktérium- és gombaölő hatású
Zsíros padozat felmosására, WC, mosdó, kád, zuhanyozó, csempe, szennyvíz leeresztő tisztítására
Hígítás: Töményen – 1:100

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum 1l termékről 19 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Sepelye Kitty

  Szuper

 2. Értékelés: 5 / 5

  Dr VASVÁGÓ LÁSZLÓNÉ

  Ezt a terméket előszőr használom .Nem bántam meg ,hogy megrendeltem.Minden csillogó tiszta .A hypó szagát nem bírom ,de ez tisztaság illatát biztosítja minden helységben ahol használom.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Éva Rácz

  Otthon és a munkahelyen is használom, nagyon hatékony! Mindenkinek ajánlom!

 4. Értékelés: 5 / 5

  bringalaxis

  Szauna csempe burkolatát kezeltem vele, ahol kevés kosz, de annál több penészfolt keletkezik, eddig igen hatásosnak látom. Ajánlani tudom.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Enikő

  Nagyon hatékony a mosdó tisztántartásában!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Kovácsné Garai Zsuzsanna

  Eddig felmosásra használtam, megvagyok elégedve vele, nem mar, jó illat van felmosás után. Nagyon kevés kell a felmosóvízbe.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Topp Mihályné

  Elégedett vagyok!

 8. Értékelés: 5 / 5

  Kiss Ildikó

  Több éve használom, nagyon sok ismerősömnek ajánlottam, szuper jó tisztítószert az egyik kedvencem. Ragyog minden és tökéletes fertőtlenítő

 9. Értékelés: 5 / 5

  szutra

  Már az első használatkor elámultam azon, mennyire hatékony. Sajtüzemet takarítok vele és sokkal gyorsabban végzek. A saválló felületeket még soha nem tudtam ilyen csillogóra tisztítani, ráadásul sikálás nélkül.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum használható vizes helyiségek felületeinek, illetve berendezési és felszerelési tárgyainak, valamint mosható fal- és padlóburkolatok felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére egészségügyi intézményekben, konyhákban, közoktatási intézményekben, illetve mindenhol, ahol nagy hatékonyságú fertőtlenítésre és tisztításra van szükség egyidejűleg. Hatásspektrum: Baktericid, fungicid. A termék 9% aktív klórt tartalmaz, ami az általánosan forgalmazott termékekben megszokott mennyiség kétszerese, ezért hígításkor ezt figyelembe kell venni.

Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum használati utasítása:

Fertőtlenítő hatású felmosáshoz 1:100 koncentrációban 20°C hőmérsékleten 30 perc a hatásideje, míg 1:50 koncentrációban ugyanekkora hőmérsékeleten 15 perc.

Felület fertőtlenítésre, fürdőszoba takarításhoz 1:25 koncentrációban 20°C hőmérsékeleten 3 perc a hatásideje.

WC, mosdó, kád, zuhanytálca, mosogató és szennyvízleeresztő fertőtlenítésére töményen alkalmazzuk 20°C hőmérsékeleten, ekkor a hatásideje 1 perc.

Áztatva fehérítésre, fertőtlenítésre* 1:20-50 hígításban 20 °C fokon 10-20 perc szükséges hogy elérje a kívánt hatást.

Mosógépben fehérítésre* 100ml Brilliance klóros tisztítószer szuperkoncentrátum mellé ne adagoljon mosóport és hidegvizes rövid programmal eléri a hatását.

* Fehér pamut, len, kender és műszálas anyagoknál javasoljuk! Ne használja fehérítős mosóporral együtt! Öblítés után a ruhák tovább moshatóak mosószerrel.
A behatási idők letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről – a padozat kivételével – alapos ivóvizes öblítéssel távolítsuk el.
Összetevők : 2,5-<5% 1-tetradecanamine, N, N- dimethyl, N- oxide, 0,5-<1% Nátrium-hidroxid, 60% Nátrium-hipoklorit oldat 150g/l
Garantált aktív klór tartalma a lejárati idő végén 72g/l=58g/kg

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Fertőtlenítőszerek vírusok elleni hatása közérthetően

Mit jelent az, hogy egy fertőtlenítőszer virucid? Azt jelenti, hogy egy erre a célra kifejlesztett szabvány szerint vírusölő hatással rendelkezik a készítmény, tiszta és/vagy piszkos körülmények között. Amikor azt olvassuk, hogy tiszta körülmények esetén hatásos egy...

bővebben
0