Brilliance Higiéniai felmosó szuperkoncentrátum 1 l

Brilliance Higiéniai felmosó szuperkoncentrátum 1 l
Értékelés 5.00 az 5-ből, 6 értékelés alapján
(6 vásárlói értékelés)

1 617 Ft (1 273 Ft+áfa)

Készleten

Higiénikus tisztaság
Csík- és cseppmentes száradás
Linóleumra, kőre, márványra, laminált padlóra
Hígítás: 1:400-1000
 

Biztonsági adatlap letöltése

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Minimális rendelési összeg 5000 Ft!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Higiéniai felmosó szuperkoncentrátum 1 l termékről 6 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Erika

  Elsőre az ragadta meg a figyelmemet, hogy szinte bármilyen felületet (laminált padló. jarolap, stb) felmosasara alkalmas a tisztítószer. Szuper, hogy csepmentesen szarad a felmosott felület. Kedvelem a barack illatú felmosokoncentratumot is.
  Frissesség & Tisztaság!!

 2. Értékelés: 5 / 5

  49viraglaszlo

  Nem csak padlóra

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kovácsné Garai Zsuzsanna

  Nagyon gazdaságos és tényleg csíkmentesen szárad.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Fazekas Réka

  Különösen ajánlom nagyobb lakással/házzal rendelkezőknek, mivel nagyon sokáig elég, hiszen lehet hígítani. Az egész családi házat (4 + fél szoba!) bőven fel tudom mosni vele, még a terasz kövén is ezt használom és sokáig nem kell újat rendelnem, ami számomra nagy könnyebbség.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Katalin

  Imádom, hogy mindig olyan szép fénye lesz tőle a padlónak és a kőnek. Az egész lakást a Briliance Higiéniai felmosóval mosom fel, mivel bármilyen felületre tudom használni. Ráadásul utána kellemes illat lesz a lakásban, ami különösen télen jó télen, mert így nem kell annyit szellőztetni, mint a legtöbb szúrós szagú felmosónál.

 6. Értékelés: 5 / 5

  Molnár Ilona

  Nagyon hatékony, tetszés szerint hígítható és tényleg nagyon kellemes az illata. Csak ajánlatni tudom!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Higiéniai felmosószer szuperkoncentrátum a higiénikus tisztaság mellett a felületeknek selyemfényt biztosít és cseppmentesen szárad. Friss illata a felmosás után is érezhető. Alkalmazható linóleumra, kőre, márványra és minden egyéb padozatra. Rendszeres felhasználás esetén védőkesztyű használata ajánlott. Kézmosás után bőrvédő krémmel be kell kenni a kezet. Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra kerülhet.

Használati utasítás

A felmosó folyadék összeállítása: 1:400 – 1:1000 arányban, meleg vízben kell feloldani. A felületet felmossuk ezzel az oldattal, ugyanakkor ügyelünk arra, hogy ne legyen túl nedves a felület. Így könnyebben megszárad.

Figyelmeztetés: Amennyiben a felület nem lesz csillogóan tiszta a száradás után, ezt három dolog okozhatja:

1. Sok tisztítószer lett adagolva a felmosó vízhez. Ezt egy tiszta vizes felmosással lehet megoldani.

2. Nem lett lecserélve időben a felmosó víz. Erre a megoldás egy új oldattal való felmosás.

3. A felmosófej nagyon koszos, szennyezett. Brilliance® Klóros tisztítószer koncentrátum 1:20-50 oldatába kell áztatni a felmosófejet vagy cserélni azt, ha nagyon elhasználódott.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

0