Brilliance Aktív hab 20 l

26 238 Ft (20 660 Ft+áfa)

Gépi és kézi tisztításhoz
Erős olaj- és zsíroldó hatás
Hosszú ideig tartó por- és szennytaszító hatás
Hígítás: 1:50 – 1:400

Kiszállítási díjaink
Kiszállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak magyarországi címek esetében! Személyes átvétel esetén: ingyenes! Kiszállítás bármely magyarországi címre: bruttó 1234 Ft Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 333 Ft kezelési költséget számítunk fel. 25 ezer forintot meghaladó megrendelésnél a szállítás INGYENES, ez nem vonatkozik az utánvét kezelési költségére!
Mikor érkezik meg a csomag?
Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.
Makulátlan garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Leírás

A Brilliance® Aktív hab egy olyan tisztítószer, amely könnyen habosítható, a legmodernebb tisztítási igényeknek megfelelően. Dörzsölés nélkül megtöri az elektrosztatikus réteget. Ezért semleges pH-értéke mellett erős olaj- és zsíroldó tulajdonsággal rendelkezik és cseppmentesen szárad. Por- és szennytaszító hatása a mosás után is hosszú ideig érezhető, mivel a fényezés sokáig marad tiszta és fényes

A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Használati utasítás

Gépi és kézi tisztításhoz: Szennyezettségtől függően 1:50-400-as hígításban kell a Brilliance® Aktív habot használni. Ezt a hígítást egy vödörben készítsük el, először a tisztítószert majd a kézmeleg vizet adjuk az oldathoz, hogy jó habos legyen, vagy egy magasnyomású mosóberendezésen állítsuk be a megfelelő hígítást. A mosást árnyékban vagy lehetőség szerint fedett helyen végezzük. Semmiféleképpen sem a tűző napon, mert az felmelegíti a karosszériát és a tisztítószer, gyorsan rászárad a felületre, így foltos lesz és többször át kell öblíteni. Továbbá a tisztítószer nem tudja elvégezni a tisztító hatást sem, a víz elpárolgása miatt. Tehát nyáron, érdemes a felhevült kasznit folyóvízzel lehűteni 20 ⁰C alá. Ezek után a felületet mossa át egy nagyméretű szivacs vagy egy nyeles mosókefe segítségével, illetve egy magasnyomású mosóberendezéssel habot képezzen a felületen. Majd azt jó alaposan dörzsölje át. Mielőtt megszáradna a felületen az oldat, bő vízzel le kell öblíteni.

Bogároldáshoz: 1:10-es hígításban készítse elő! Permetezze be a felületet. Amíg a jármű többi része mosás alatt van a tisztítószert a felületen kell hagyni, hogy kifejthesse hatását. Ez nagyjából 10 perc. Ezután egy nyeles mosókefével a bogarak könnyedén lemoshatóak. Majd öblítse le bő vízzel. Ennek az eljárásnak az a nagy előnye, hogy a tisztítószernek 7 pH-ja van, így az nem károsítja a felületet akkor sem, ha azt rajta felejtik és rászárad a felületre.

Összetevők: <20% Dodecil-benzolszulfonsav nátriumsó, <10% Na-alkiletoxiszulfát, <15% 1-Methoxi-2- propanol, <5% Trinátrium foszfát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance Aktív hab 20 l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Brilliance aktív hab biztonsági adatlap

Letöltés

Keresd meg a számodra megfelelő terméket!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Mi a jobb, ha koncentrátumot, vagy ha szuperkoncentrátumot vásárolok?

Mi a jobb, ha koncentrátumot, vagy ha szuperkoncentrátumot vásárolok? Biztosan tudod, hogy legtöbb termékünkből ugyanúgy megtalálod a koncentrátumot és a szuperkoncentrátumot is a tisztitoszer.hu oldalon. Amikor helyesen behígításra kerülnek a tisztítószerek, akkor...

Olajos, sáros padló? Tisztára vágysz?

Olajos, sáros padló? Tisztára vágysz? "Egy nyomdában a nyomdagépek között gyakori jelenség, hogy a gépmesterek, és kötészeten dolgozó munkatársak cipőjükkel olajos, koszos nyomokat hagynak a padlón. A Belvárosi Nyomda Zrt. egyik helyiségében a sáros, koszos, olajos...

Brilliance habszappan – krémes hab a kellemes kézmosásért!

A Brilliance Habszappan kétféle kiszerelésben elérhető. 0,25l-es és 5l-es  változatban. A kisebb kiszerelést 0,25l-es habosítós flakonba töltöttük, így a szappan a falkonból azonnal krémes hab formájában jön ki.  Ha több helyiségben szeretnél habszappan tenni, akkor...

Bogrács tisztítás zsíroldóval – extra gyorsan!

Bogrács tisztítás extra gyorsan! "Végre itt a jó idő, és vele együtt a kerti grillezések és bográcsozások ideje. Mi előszedtük a bográcsokat amikben tavaly főztünk, de a látvány egyáltalán nem tett boldoggá. Koszos, zsíros, és talán még kissé penészes is volt,...

Mi a különbség fa vágódeszka és műanyag vágódeszka tisztítása között?

A vágódeszkák közvetlenül érintkeznek nyers húsokkal, zöldségekkel és ételalapokkal, így nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk és fertőtlenítsük őket, mielőtt az ételmaradék bomlásnak indulna. A fa és a műanyag vágódeszka helyes tisztítását viszont...
Kosár Tisztítószer törölve Vissza
  • Nincs termék a kosárban.
Product added successful