Kamion, munkagép, vonat mosásának egyszerű megoldásai

Kamion, munkagép, vonat mosásának egyszerű megoldásai

Termékek kamionmosóknak és kamionsofőröknek kézi autómosásra

Ez a cikk azoknak szól, akik jármű tisztítással foglalkoznak, akár fő állásban, vagy akár csak alkalmanként látnak neki. Tehát itt a munkagépek, teherautók, pótkocsik vagy vonatok mosásáról lesz szó.

Kamionmosás kézzel és géppel

Alábbiakban hasznos információk találhatók még a legkoszosabb teherautó, kamion és munkagép tisztítását illetően is.

Kamionmosás 1. fázis – előmosás

A nyergesvontatók, pótkocsik, tehergépjárművek és munkagépek mosását azért érdemes előmosással kezdeni, mert ez a fázis a szennyeződések 95%-át hatékonyan eltávolítja, így időt és energiát spórolhatunk. Ez a mosás önállóan is alkalmazható, amikor elég egy általános tisztaság.

A Brilliance Előmosó vastaghab kiváló választás előmosásra, ugyanis nem folyik le gyorsan a függőleges felületekről, így hosszabb ideig hat, ezért nagyobb mennyiségű szennyeződést távolít el és látványos is.

Hígításának mértéke a leragadt koszt is eltávolító, igen tömény 1:20-tól a könnyű szennyeződések eltávolítására alkalmas, 1:100-as arányig terjed. Pontosan ezért takarékos és kiemelkedően hatékony, mivel a kosz erősségének mértékében hígítható, így mindig pontosan annyi mennyiség kerül felhasználásra, amennyi szükséges. Értelemszerűen minél töményebb az oldat annál vastagabb a hab, ezt rendszerbeállítás előtt érdemes kitapasztalni, hiszen sok tényezőtől függ a hab minősége és ezek közé tartozik a víz minősége is.

Kamionmosás 2. Fázis – kefés automata vagy kefés kézi mosás

Ha kamionmosó tulajdonos vagy, ezt a terméket imádni fogod, mivel nemcsak ügyfeleid lesznek maximálisan elégedettek, de a mosód keféi is tiszták lesznek! Ugyanis a Brilliance Automata kefesampon a kamionmosó keféit is tisztítja. Erősen habzik és intenzív a hatása, ezért a makulátlanul tiszta végeredmény garantált! Nem csak géppel kézi kefével is hatékony!

Kamionmosás 3. Fázis – kezelés viasszal kézzel és automata mosóban

A viaszos kezelés 3 előnnyel is jár:

  1. Gyorsítja a száradást
  2. Eltüntet minden tisztítószer maradványt
  3. Védi a karosszériát, ezért az hosszabb ideig marad tiszta

A Brilliance Ápoló wax + száradást elősegítő további előnye, hogy kézi tisztításnál és automata mosóban egyaránt használható, csupán a hígítási arány különbözik.

  • 1:5-ben nagyon ellenálló fényes védőréteget biztosít
  • Vízmentes autómosásra is alkalmazható 1:5 – 1:10-ben
  • Nagyon hatásos száradás elősegítésre kefés, kézi és önkiszolgáló mosókban is
  • Hígítás: 1:5 – 1:500

 

Ha a fenti 3 lépést követed, nemcsak ragyogóan tiszta lesz a kamion, de még pénzt és energiát is megtakarítasz, akár kamiont vezetsz, akár kamionmosó tulajdonos vagy.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product added successful
0