Hogyan döntsem el melyik zsíroldóra lesz szükségem?

Hogyan döntsem el melyik zsíroldóra lesz szükségem?

“Sokszor elgondolkodik egyes felhasználás kapcsán egy üzemeltető, takarító, hogy “Melyik zsíroldót is kellene most használnom?” Ennek a cikknek a megírásával ebben szeretném segíteni kedves kollégáinkat.

Alapvetően mindig a szennyeződés és a felület fog minket nyomra vezetni, amennyiben használhatom ezt a szófordulatot, de már-már nyomozónak érezheti magát, aki el szeretne boldogulni a rettentő sok információ között.

A célom, hogy most mindezt leegyszerűsítsem.

Egyszerű támpontok:

  1. Élelmiszeripari- növényi és állati eredetű olajok és zsiradékok eltávolítására, az Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot tudjuk bátran ajánlani. Ezt azonban ne használjuk alumínium felületeken, azt ugyan is megmarja, de erre is lesz lejjebb megoldás.
    További Üzemi zsíroldó tisztítószereink!
  2. Ásványi olajokra, padozat tisztításra, gépek tisztítására az Ipari tisztítószer (nem habzó) lesz a legjobb választás. Kimondottan gépi alkalmazásra lett kifejlesztve, hiszen “flash” habbal rendelkezik, ami annyit tesz, hogy felhabzik ugyan de hamar össze is esik, így a gépben nem okoz problémát, amikor a takarítógép visszaszívja a koszos tisztítószeres folyadékot. A hab nem fog elönteni bennünket és a takarítógépben sem okoz károkat, illetve nem kell használnunk habzásgátlót sem, ami minden esetben csökkenti a tisztító hatást.
  3. Alumíniumra, motorblokk, szerszám, műhely zsíroktól és olajoktól való megtisztításra pedig a Lúgos alaptisztító fog a legjobban szuperálni.
  4. 10-es pH alatti zsíroldásra, ahol a kíméletesebb de erős zsíroldó hatás szükséges az Ipari zsíroldó AF2 a nyerő, mivel ez biztosan nem fog megmarni semmilyen felületet sem. Így bátran használható speciális tornatermi bevonatokra, parkettára és a műgyantáról sem fogja feloldani a felfestéseket sem. (természetesen sokszor a géppel használt dörzsölő tárcsa (terfil) szukott galibákat okozni, ezt azért érdemes kizárni és kefés pad-et alkalmazni.

Remélem tudtunk segíteni, amennyiben kérdése merülne fel a témában kérem jelezze ezt a brilliance@brilliance.hu címen.

Köszönettel,
Nagy Antal

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0