Ablaktisztítás

Szeretnéd, ha a frissen mosott ablakok nem maradnának csíkosak
és lepné be őket a por néhány órán belül?

Akkor válaszd a gazdaságos, portaszító hatású Brilliance Ablaktisztító Szuperkoncentrátumot, ami cseppmentes száradást biztosít!

Családi házakban évente kétszer-háromszor, vendéglátóipari egységekben viszont akár havonta is terítékre kerülhet az ablaktisztítás, hiszen a vendégek kimondottan szeretnek a napos helyeken ebédelni vagy éppen kávézni.

Az ablaktisztítás azonban nem mindig egyszerű feladat, mert ha rossz tisztítószerrel és rossz technikával törölgetjük át őket, az üvegfelületek hajlamosak csíkossá válni, ami még az otthoni környezetben is rémesen mutat. Szeretnél csillogó, tökéletesen átlátszó ablakokat minden évszakban? Akkor válaszd a cseppmentesen száradó Brilliance Ablaktisztító Szuperkoncentrátumot, amivel éves szinte akár több tízezer forintot is megspórolhatsz.

Ablaktisztító termékeink

Ablaktisztító termékeink a hatékony ablaktisztításhozAblaktisztítás hatékonyan - terméktesztek


Így használd a csíkmentesen száradó ablaktisztító szuperkoncentrátumot

Így használd a csíkmentesen száradó ablaktisztító szuperkoncentrátumot

A külső térből beáramló fény hatással van hangulatunkra. Akár egy vendéglátóhely belső teréről, akár a családi nappaliról van szó, mindenkit zavar egy koszos, porlepte ablak, ami hatással van a belső fényviszonyokra is. Sokan ugyanakkor arról panaszkodnak, hiába tisztítják és törölgetik át az üvegeket valamelyik ajánlott bolti tisztítószerrel, az gyakran homályos, csíkos marad és a por is megjelenik rajtuk néhány órán belül.

Tovább olvasom

Tíz hasznos tipp az őszi nagytakarításhoz

Tíz hasznos tipp az őszi nagytakarításhoz

Akár szerettük az idei forróságot, akár nem, lassan búcsút mondhatunk a nyárnak, ami nem csak a hűvösebb idő érkeztét, hanem az őszi nagytakarítás aktualitását is jelzi.

Tovább olvasom

10+1 tipp: Hogyan lehet hatékony és gyors a tavaszi nagytakarítás?

10+1 tipp: Hogyan lehet hatékony és gyors a tavaszi nagytakarítás?

Március van! Végre közeledik a tavasz, még ha most a borús időben nem is úgy tűnik, de hó végén már a Húsvéti ünnep következik. Ilyenkor a természet rendje szerint is minden megújul, megjelennek a kertben az első tavaszi virágok. Következik 10+1 tipp: Hogyan lehet hatékony és gyors a tavaszi nagytakarítás?

Tovább olvasom

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK